• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Σίγουρος για την νίκη αύριο ο Stoner!
Βελτιωμένος και αισιόδοξος ο Pedrosa!
Νέα 16/06/2012 - 22:52

Για μια ακόμη φορά, η χαμηλή θερμοκρασία, ο δυνατός άνεμος και τα τερτίπια του καιρού, ήταν αυτά που κυριάρχησαν στην πίστα του Silverstone! Το πρωί η θερμοκρασία δεν ανέβηκε πάνω από τους 16 βαθμούς και στην συνέχεια, η βροχή έκανε την εμφάνισή της στις κατατακτήριες εμποδίζοντας τους οδηγούς να εντείνουν τις προσπάθειές τους…

 

Ο Casey και ο βελτιωμένος Dani, κατάφεραν να κάνουν ένα βήμα μπροστά και οι δυο τους βελτίωσαν τους χρόνους τους για πάνω από ένα δευτερόλεπτο στις κατατακτήριες! Ο Casey ολοκλήρωσε στην 3η θέση, ενώ ο Dani στην 5η.

 

Casey Stoner: «Το απόγευμα τα πράγματα ήταν λίγο απογοητευτικά. Δυσκολευτήκαμε στην αρχή με τη μοτοσυκλέτα, αντιμετωπίσαμε και το πρόβλημα με τις ταλαντώσεις (chattering) κι ενώ προσπαθούσαμε να λύσουμε τα προβλήματά μας, καταλήξαμε να τα κάνουμε χειρότερα (!) και δοκιμάσαμε διάφορα για να βρούμε λύσεις. Στο τέλος βρήκαμε κάτι που δούλευε κι αποφασίσαμε να βάλουμε το νέο μαλακό ελαστικό, αλλά εν τέλει δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας, καθώς όταν βγήκαμε άρχιζε να βρέχει… περίμενα να φύγει η βροχή, αλλά δυστυχώς δεν συνέβη αυτό και χάσαμε την ευκαιρία μας να χτυπήσουμε την pole. Αύριο εύχομαι ο αγώνας να είναι είτε στεγνός, είτε βρεγμένος, όχι 50-50. Όμως θα αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε κατάσταση και νιώθω σίγουρος ό,τι και να γίνει!»

 

Dani Pedrosa: «Καταφέραμε να βελτιώσουμε τους χρόνους μας και τη θέση μας στο αυριανό grid, αν και προς το τέλος, η βροχή μας απέτρεψε από το να πετύχουμε κάτι καλύτερο με το τελευταίο σετ ελαστικών που είχαμε στην διάθεσή μας. Είμαι ικανοποιημένος διότι βελτιώσαμε το στήσιμο της μοτοσυκλέτας το απόγευμα και θεωρώ ότι μπορούμε να βελτιωθούμε κι άλλο στο ζέσταμα, αύριο…»

 

Επόμενο άρθρο »

Χάρμα οφθαλμών ο Bautista!!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Ακόμα δεν καταλαβαίνω την πίστα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα