• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Ακόμα δεν καταλαβαίνω την πίστα!
Hayden: Μπορούσαμε περισσότερα σήμερα!
Νέα 16/06/2012 - 22:46

Στις κατατακτήριες σήμερα το απόγευμα, ο Nicky Hayden και ο Valentino Rossi τερμάτισαν στην 7η και 10η θέση αντίστοιχα, αφού και οι δυο αναβάτες της Ducati, έπεσαν στο ίδιο σημείο της πίστας! Ο μεν Rossi έπεσε λίγο αφού ξεκίνησε η όλη διαδικασία, ενώ ο Τεξανός είχε την ίδια τύχη όταν πίεζε για κάτι καλύτερο… το κερασάκι στην τούρτα έβαλε η βροχή, που έκανε την εμφάνισή της 10 λεπτά πριν το τέλος και απέτρεψε το δίδυμο να βελτιώσει τους χρόνους του…

 

«Σήμερα τα πράγματα ήταν αρκετά δύσκολα», ξεκίνησε τις προγραμματισμένες του δηλώσεις ο Vale. «Λίγο αφού ξεκίνησαν οι κατατακτήριες, έπεσα πλησιάζοντας στην τελευταία σικέιν σ’ ένα σημείο όπου φρενάρεις δυνατά και μπορείς να χάσεις το μπροστινό… δυσκολευτήκαμε εκεί, επειδή δεν έχουμε αρκετή πρόσφυση στον μπροστινό τροχό, έτσι αύριο πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί»

 

Ο Rossi, στην συνέχεια, παραδέχτηκε ότι ακόμα αντιμετωπίζει προβλήματα με την πίστα, ενώ υπογράμμισε ότι η βροχή ήταν ο λόγος που δεν κατάφερε να βελτιώσει τον χρόνο του. «Αν και σήμερα οδήγησα καλύτερα, ακόμα δεν κατανοώ την πίστα όσο θα έπρεπε και σε μερικά μέρη δεν είμαι τόσο αποτελεσματικός όσο θα έπρεπε. Τέλος πάντων, έκανα τον καλύτερό μου χρόνο με το σκληρό ελαστικό. Είχα 2 μαλακά για το τέλος, αλλά άρχιζε να βρέχει όταν ήμουν έτοιμος να τα βάλω! Θα δούμε τι συνθήκες θα έχουμε αύριο και αν στο ζέσταμα έχουμε στεγνό, θα δοκιμάσουμε κάτι για να πάμε λίγο καλύτερα!»

 

Από την άλλη, ο Τεξανός της Ducati έμοιαζε απογοητευμένος με την πτώση του στον γύρο που πίεζε για ένα καλύτερο πλασάρισμα στο αυριανό grid… «Για ένα διάστημα τα πηγαίναμε καλά, καθώς ήμουν κοντά στους μπροστινούς και ένιωθα άνετα την μοτοσυκλέτα. Έβαλα ένα νέο μαλακό ελαστικό και βγήκα να κάνω τον πρώτο μου καλό γύρο και για το μεγαλύτερο διάστημα τα πράγματα πήγαιναν καλά. Αλλά μετά, στο τελευταίο τμήμα, έχασα το μπρoστινό χωρίς προειδοποίηση! Δεν έχω καμμία δικαιολογία. Πήγαινα γρήγορα, αλλά ένιωθα άνετα… η πτώση είναι μέρος των αγώνων, αλλά εύχομαι να μπορούσα να τελειώσω εκείνον τον γύρο. Είναι λίγο παράξενο που τόσο ο Rossi, όσο κι εγώ πέσαμε με τον ίδιο τρόπο, αλλά κάτι θα μπορούσαμε να μάθουμε από τα δεδομένα… δεδομένου ότι έπεσα σχετικά νωρίς, η 7η θέση δεν είναι τόσο άσχημη, αλλά οπωσδήποτε πιστεύω ότι μπορούσαμε περισσότερα σήμερα…»

 

Επόμενο άρθρο »

Σίγουρος για την νίκη αύριο ο Stoner!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Spies στην πρώτη σειρά!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα