• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: To μέλλον μου κρίνεται στο Brno!!
Θέλω να μείνω στην Ducati και για τα επόμενα χρόνια!
Νέα 15/06/2012 - 11:51

Γηράσκω αεί διδασκόμενος, έλεγαν οι αρχαίοι μας πρόγονοι και αυτό ταιριάζει απόλυτα ακόμα και σε έναν πολύ έμπειρο αναβάτη, όπως είναι ο Valentino Rossi! Το MotoGP επέστρεψε πριν λίγο καιρό στο Silverstone και ο Ιταλός σταρ δεν έχει πλήρως «αποκρυπτογραφήσει» τα μυστικά του…!

 

«Είναι μια μακριά, τεχνική και γρήγορη πίστα. Με μια λέξη: Δύσκολη! Πέρυσι ήμουν 6ος, ένα καλό αποτέλεσμα αν αναλογιστούμε τις συνθήκες. Ήταν η μόνη φορά που δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί στο βρεγμένο. Ήταν μια τραυματική εμπειρία!», ξεκίνησε τις δηλώσεις του στους Ιταλούς δημοσιογράφους ο Vale

 

Το μεγαλύτερο πρόβλημα ποιο ήταν;

 

«Δεν μπορούσαμε να κάνουμε το μπροστινό να ζεσταθεί. Το δικό μας ήταν 30 με 40 βαθμούς πιο κρύο από των υπολοίπων. Έχανε μάλιστα πίεση καθώς οδηγούσα! Ευελπιστώ ότι το νέο ελαστικό θα μας βοηθήσει με αυτό το θέμα»

 

Που αλλού πρέπει να βελτιωθείς;

 

«|Πρέπει να μάθουμε την πίστα καλύτερα, πέρυσι δυσκολευόμουν να πάω γρήγορα σε ορισμένα σημεία της. Φέτος θα είναι η 3η μας χρονιά στην πίστα, αλλά έχασα την πρώτη σεζόν. Πρέπει να αποκτήσω περισσότερο εμπειρία εδώ, όμως αναμφίβολα πρόκειται για εκπληκτική πίστα»

 

Σε σύγκριση με πέρυσι, ξεκινάς σε καλύτερη βάση;

 

«Ξέρουμε την μοτοσυκλέτα καλύτερα και δείξαμε περισσότερη σταθερότητα στους πρώτους αγώνες… αυτό είναι σημαντικό. Πρέπει απλά να εστιάσω στο να οδηγώ όσο πιο καλά μπορώ!»

 

Τι αποτέλεσμα περιμένεις;

 

«Ας πούμε ότι στο Estoril, στο στεγνό, φτάσαμε σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο, το οποίο διατηρήσαμε και στην Βαρκελώνη. Αυτό το Σ/Κ θα είναι πιο δύσκολα, αλλά είναι σημαντικό να διατηρηθούμε ψηλά… και για το μέλλον, όταν επιστρέψουμε εδώ!»

 

Πως επηρεάζει το μέλλον σου η απόφαση του Jorge να ανανεώσει με την Yamaha;

 

«Δεν νομίζω ότι επηρεάζει το μέλλον μου στο ελάχιστο… Δεν αλλάζει πολύ τα πράγματα»

 

Θα μπορούσες να γυρίσεις στην Yamaha ως ομόσταυλό του;

 

«Δεν έχω ιδέα. Για την ώρα το μόνο που σκέφτομαι είναι πως θα γίνω ανταγωνιστικός με την Ducati. Πρώτη μου προτεραιότητα είναι να ακολουθήσω αυτόν τον δρόμο και στα επόμενα χρόνια!»

 

Πότε θα πάρεις την οριστική σου απόφαση;

 

«Αυτό το καλοκαίρι και οπωσδήποτε μετά την Laguna Seca. Νομίζω ότι μέχρι τον αγώνα του Brno θα τα γνωρίζετε όλα…!»

 

Επόμενο άρθρο »

UK Moto3 ΕΔ1: Φοβερός ο Σίσσης στο βρεγμένο!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Αρνήθηκα πρόταση της Honda!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα