• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
UK Moto3 ΕΔ1: Φοβερός ο Σίσσης στο βρεγμένο!
Τερμάτισε δεύτερος πίσω από τον Danny Kent!
Νέα 15/06/2012 - 13:57

Στο βρεγμένο και με θερμοκρασία που δεν ξεπέρασε τους 14 βαθμούς, ο εκπληκτικός Θανάσης Σίσσης αποφάσισε να κάνει ένα δώρο στον εαυτό του και οδηγώντας με τρομερό ρυθμό κατάφερε να πλασαριστεί στην δεύτερη θέση των πρώτων ελεύθερων, παρά την πτώση που είχε λίγο πριν το τέλος της διαδικασίας. Ο Έλληνας οδηγός που τρέχει με τα χρώματα της δεύτερης πατρίδας του, Αυστραλίας, δεν έδειξε διατεθειμένος να συμβιβαστεί με την δεύτερη θέση και πάλεψε με τον ομόσταυλό του, Danny Kent, για την πρωτιά! Στο τέλος δεν κατάφερε να κρατηθεί πρώτος και έμεινε με χρόνο 2:38.075 δεύτερος, χωρίς να ολοκληρώσει τον 11ο γύρο του… τον γύρο στον οποίο ίσως να ανακτούσε και πάλι την πρωτοπορία!

 

Έτσι, πρώτος ολοκλήρωσε ο Βρετανός Kent, ο ομόσταυλος του Θανάση, με την Red Bull KTM Ajo να βλέπει τους δυο αναβάτες της να ηγούνται των πρώτων δοκιμών στο νησί και να δίνουν υποσχέσεις για την συνέχεια! Στην τρίτη θέση με 2:38.128 βρέθηκε ο Vazquez. Στην τέταρτη θέση συναντάμε τον Sandro Cortese, ο οποίος δείχνει να έχει αναρρώσει από τον τραυματισμό του στον τελευταίο γύρο, τερματίζοντας μπροστά από τον θριαμβευτή του Le Mans, Louis Rossi. Στην έκτη φιγουράρει ο Folger, ο οποίος θα είναι ευχαριστημένος με τον ρυθμό του, μετά από μια δύσκολη χρονιά μέχρι τώρα.

 

Ο Grotzkyj ολοκλήρωσε στην 7η θέση, ακολουθούμενος από τον Vinales ο οποίος περιορίστηκε στην 8η για τα πρώτα ελεύθερα. Ο Miguel Oliveira και ο Jasper Iwema της Moto FGR, ολοκλήρωσαν την πρώτη δεκάδα οδηγών.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο κάτω μέρος της σελίδας

 

Επόμενο άρθρο »

UK: Rossi – Hayden βάζουν θεμέλια για νίκη

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: To μέλλον μου κρίνεται στο Brno!!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα