• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Catalunya Moto3, ΚΑΤ: Την pole o Vinales!
Πρώτος στην 7η σειρά ο Σίσσης
Νέα 02/06/2012 - 15:58

Ολοκληρώθηκαν και οι κατατακτήριες της μικρής κατηγορίας, με τις θέσεις στην αυριανή σχάρα εκκίνησης να έχουν αποφασιστεί πια! Ως συνήθως, στο τέλος ξεκαθάρισαν όλα, με τον Vinales να παίρνει την pole position, με χρόνο 1.52.160, που είναι ο καλύτερος χρόνος που έχει σημειώσει αναβάτης της Moto3, αυτό το Σ/Κ! Εκπληκτικός ο Khairuddin, βρέθηκε να ηγείται για λίγο των χρόνων, αλλά στο τέλος έμεινε δεύτερος, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική του κατάσταση. Την πρώτη σειρά συμπλήρωσε ο Rossi, ο οποίος έκανε δυνατή εμφάνιση το απόγευμα και δείχνει έτοιμος να επαναλάβει την επιτυχία του στην Γαλλία.

 

Στην τέταρτη θέση συναντάμε έναν αποφασισμένο Cortese, ο οποίος ολοκλήρωσε 4ος καταφέρνοντας να ξεπεράσει το άσχημο πέσιμο που είχε το πρωί! Παρά τους σοβαρούς μώλωπες στο χέρι του, ο αναβάτης της Red Bull KTM Ajo κατάφερε να μείνει αρκετά κοντά στην κορυφή, έχοντας διαφορά μικρότερη του μισού δευτερολέπτου από τον πρώτο! Ο Miguel Oliveira περιορίστηκε στην 5η θέση, αφού πρωταγωνίστησε σε ένα περιστατικό προς το τέλος της διαδικασίας. Ο Πορτογάλος με μια γρήγορη κίνηση, έχασε τον έλεγχο και παρέσυρε τους Techer και Binder εκτός. Ευτυχώς κανείς τους δεν έπαθε τίποτα το σοβαρό.

 

Ο Luis Salom κλείνει τους αναβάτες της δεύτερης σειράς, με τον Masbou να ολοκληρώνει την διαδικασία στην 7η θέση, μπροστά από τον Vazquez, o οποίος ήταν και ο τελευταίος αναβάτης που έκανε χρόνο κάτω από 1.53! Οι Faubel και Antonelli συμπλήρωσαν την πρώτη δεκάδα!

 

Ο Θανάσης, έχοντας την εμπειρία των προηγούμενων δοκιμών, κατάφερε να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο και να πλασαριστεί στην 19η θέση, ανοίγοντας την έβδομη σειρά της σχάρας εκκίνησης. Στον 16ο και τελευταίο του γύρο κατάφερε να πέσει κάτω από το 1.54 - χρόνο που είχε κάνει το πρωί - και να μειώσει κι άλλο την διαφορά του από την κορυφή, στο 1.5 δευτερόλεπτο! Με καλύτερο χρόνο στο 1.53.663, θα χρειαστεί να συνεχίσει και αύριο την ανοδική του πορεία, αν είναι να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από μια θέση στην 20άδα. Βέβαια, αν τελικά βρέξει στην Βαρκελώνη, τα δεδομένα αλλάζουν και με ανάλογη ωριμότητα, όπως έδειξε στο Le Mans, θα μπορέσει να πιέσει για κάτι καλύτερο!

 

Αναλυτικά οι χρόνοι στο κάτω μέρος της σελίδας  

 

Επόμενο άρθρο »

Catalunya: Πήρε φοβερή Pole Position o Stoner

« Προηγούμενο άρθρο

Αποκλειστικό Honda: Όχι σε Pedrosa-Lorenzo μαζί

Χορηγοί