• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Liberty θα είναι στο Donington Park
Καμία αναφορά στους χορηγούς της ομάδας!
Νέα 10/05/2012 - 12:00

Τα φώτα της δημοσιότητας έχουν πέσει πάνω στην Effenbert Liberty, μετά την αμφιλεγόμενη ανακοίνωση που εξέδωσε και εξαιτίας της φήμης που θέλει την ομάδα να δίνει το παρόν στην Αγγλία, αλλά μόνο με τους αναβάτες και τους μηχανικούς… επιπροσθέτως, γράψαμε πριν λίγο, ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να εμφανιστεί η Liberty στο Donington Park χωρίς τους χορηγούς της! Όλα αυτά γίνονται, για να διαμαρτυρηθούν με τον τρόπο που χειρίστηκαν τα πράγματα οι υπεύθυνοι στην Monza. Και σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, υπάρχουν και οι φήμες ότι ο γύρος της Αγγλίας θα είναι ο τελευταίος για την εν λόγω ομάδα.

 

Στα χέρια μας έφτασε ακόμα ένα δελτίο τύπου της ομάδας, πολύ σύντομο και προσεκτικά διατυπωμένο. Διαβάζοντάς το και αφού δεν γίνεται πουθενά σε αυτό μνεία των χορηγών της ομάδας, οι φήμες περί παρουσίας της Liberty στην Μ. Βρετανία χωρίς τα banner των χορηγών της, φαίνονται ολοένα και πιο αληθινές:

«
H Liberty Racing θα ήθελε να κάνει γνωστό ότι οι αναβάτες της Sylvain Guintoli, Jakub Smrz και Maxime Berger, μαζί με τους μηχανικούς τους, θα συμμετάσχουν στο 5οGP του Πρωταθλήματος των SBK, το οποίο θα διεξαχθεί αυτό το Σ/Κ στο Donington Park».

 

Δεν χρειάζεται να επισημάνουμε τι αντίκτυπο θα έχει στο Πρωτάθλημα των Superbikes μια ενδεχόμενη αποχώρηση της Effenbert Liberty, τις συνέπειες της οποίας θα προσπαθήσει να περιορίσει η Infront, ώστε να προστατέψει την εικόνα της γενικότερα…

 

Επόμενο άρθρο »

Salom – Hopkins εκτός Donington Park

« Προηγούμενο άρθρο

Crutchlow: Ο Stoner είναι από άλλον πλανήτη!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα