• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Διεκδίκησε την pole ο εκπληκτικός Crutchlow
Πολλά νεύρα ο Dovizioso
Νέα 05/05/2012 - 23:03

O Cal Crutchlow ήταν για μια ακόμη φορά εντυπωσιακός και σταθερά γρήγορος χωρίς να επηρεάζεται από την διακοπή λόγω της σύγκρουσης του De Puniet με τον πρώην οδηγό της Tech 3, Colin Edwards. Ο Βρετανός κατάφερε με έναν φοβερό γύρο να πάρει κεφάλι στην κούρσα με το χρονόμετρο, για να χάσει τελικά την πρωτιά για μόλις 0.101 δευτ. από τον Stoner.

 

Ο Andrea Dovizioso θα ξεκινήσει αύριο τον αγώνα από την τρίτη σειρά, με τον Ιταλό να δηλώνει απογοητευμένος με τον ρυθμό του με τα μαλακά ελαστικά, στους αποφασιστικούς τελευταίους γύρους της διαδικασίας.

 

Cal Crutchlow: "Το να επιστρέψω στην πρώτη σειρά, είναι ένα σημαντικό επίτευγμα για την ομάδα μου και μια επιβράβευση της σκληρής μας δουλειάς. Είμαι παράλληλα χαρούμενος που είμαι η πιο γρήγορη Μ1, διότι αυτό αποδεικνύει την πολύ καλή δουλειά μας. Παραλίγο να χαραμίσω τον καλύτερό μου γύρο, αλλά κέρδισα χρόνο στο τελευταίο κομμάτι και κατάφερα να βρεθώ στην τριάδα. Είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα αυτό, διότι θα βελτιώσουμε κι άλλο την μοτοσυκλέτα, εν όψει του αγώνα. θέλω να στρίβει και να φρενάρει λίγο καλύτερα"

 

Andrea Dovizioso: "Είμαι νευριασμένος με την 7η θέση σήμερα, διότι θα μπορούσαμε να τα πάμε ακόμα καλύτερα. Κρύβει δυσκολίες, το να ξεκινάς από την τρίτη σειρά, και ελπίζω η θέση μου αυτή να μην με εμποδίσει στο ξεκίνημα του αγώνα. Είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε καλό ξεκίνημα και είμαι ευχαριστημένος με τον ρυθμό μου με το σκληρό ελαστικό. Ήμουν τρίτος ταχύτερος και μόλις 0.2 δευτ. πίσω από τον Lorenzo, με το σκληρό και πιστεύω ότι ο ρυθμός μου στον αγώνα θα είναι πολύ ανταγωνιστικός"

 

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Monza Superpole: Την έκπληξη ο Guintoli!

« Προηγούμενο άρθρο

Αξιοσημείωτη πρόοδος για το δίδυμο της Ducati

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα