• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αξιοσημείωτη πρόοδος για το δίδυμο της Ducati
Μείωσαν την διαφορά τους με την κορυφή
Νέα 05/05/2012 - 22:30

Στις σημερινές κατατακτήριες, είδαμε τον Valentino Rossi να τερματίζει στην ένατη θέση, με τον Αμερικανό ομόσταυλό του να βρίσκεται μια θέση πίσω. Μπορεί το πλασάρισμα του διδύμου να μην είναι το ιδανικό, ωστόσο η αισιοδοξία πηγάζει από το γεγονός ότι η διαφορά με την κορυφή έχει μειωθεί κι άλλο.

 

Η βροχή λίγο έλειψε να κάνει την εμφάνισή της στις σημερινές κατατακτήριες, οι οποίες διακόπηκαν προσωρινά από μια κόκκινη σημαία, αλλά στο τέλος η διαδικασία έγινες στο στεγνό. Η ομάδα είχε πολύτιμο χρόνο να πειραματιστεί με τις ρυθμίσεις, προτού εστιάσει στο να κάνει έναν γρήγορο γύρο. Αύριο, ο Rossi θα προσπαθήσει να βελτιώσει την επιτάχυνση, ενώ ο Hayden θα κοιτάξει να έχει καλύτερη πρόσφυση.

 

Valentino Rossi: "Η ημέρα δεν ήταν άσχημη στο τέλος. Είμαστε στην τρίτη σειρά, 0.8 δευτ. πίσω από την pole και φτάνουμε τον ρυθμό του μεσαίου γκρουπ, πίσω από τους 4 πρώτους. Δουλέψαμε καλύτερα αυτό το Σ/Κ, κάνοντας σταθερά βήματα προόδου και τώρα είμαι σε θέση να οδηγήσω πιο κοντά στο όριο και να πιέσω πιο δυνατά την μοτοσυκλέτα. Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας, ειδικά στην επιτάχυνση, που χάνουμε χρόνο, αλλά οπωσδήποτε ήταν η καλύτερη διαδικασία για εμάς μέχρι τώρα. Τα ελαστικά θα είναι σημαντικός παράγοντας, διότι τα μαλακά είναι δύσκολα διαχειρίσιμα στο τέλος, ενώ με τα σκληρά είναι δύσκολο να πιέσεις στην αρχή. Μάλλον θα πάμε για τα μαλακά, αλλά θα περιμένουμε μέχρι αύριο για να αποφασίσουμε"

 

Nicky Hayden: "Προφανώς δεν είναι αυτή η θέση που θέλαμε. Είμαι ένα δευτ. πίσω από την κορυφή, το οποίο μερικές φορές δεν είναι και τόσο μακριά, αλλά τώρα είμαι στην 10η μόλις θέση... όλο το Σ/Κ, δεν καταφέραμε να κάνουμε την μικρή έστω διαφορά, καθώς είχα πολλά μικροπροβλήματα. Δεν μπορούμε να καταφέρουμε την μοτοσυκλέτα να δουλέψει με το ελαστικό σωστά, και δεν έχει καλή πρόσφυση. Χρησιμοποίησα το ίδιο σκληρό ελαστικό το πρωί, κι έτσι νόμιζα ότι θα έχω προβάδισμα στις κατατακτήριες. Μερικά από τα χρησιμοποιημένα ελαστικά μου, μοιάζουν καινούργια, αλλά σπινάρουν. Και κάτι θετικό: ήμουν πιο γρήγορος σε σχέση με τις περσινές κατατακτήριες εδώ"

 

Επόμενο άρθρο »

Διεκδίκησε την pole ο εκπληκτικός Crutchlow

« Προηγούμενο άρθρο

Την πρώτη του pole φέτος κέρδισε ο Stoner

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα