• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Estoril Moto2 ΚΑΤ: Εξασφάλισε την pole ο Marquez
Ο Luthi στην 2η θέση με τον Redding 3ο
Νέα 05/05/2012 - 19:07

Το φαβορί της κατηγορίας, Marc Marquez, επιβεβαίωσε για δεύτερη φορά σήμερα την φόρμα στην οποία βρίσκεται, τερματίζοντας στην πρώτη θέση των κατατακτήριων στην πίστα του Estoril. Ο Ισπανός πήρε από νωρίς το προβάδισμα και δεν άφησε σε κανένα σημείο της διαδικασίας κάποιον από τους άλλους αναβάτες, να αμφισβητήσουν την υπεροχή του. Διατηρήθηκε μέχρι τέλους στην κορυφή, με ωραία μάχη να διεξάγεται πίσω του για την 2η - 3η και 4η θέση.

 

Για μεγάλο διάστημα, Luthi και Simon ακολουθούσαν από κοντά τον χρόνο του Marquez, αλλά προς το τέλος άρχισαν οι εναλλαγές, καθώς οι οδηγοί της μεσαίας κατηγορίας πίεζαν για καλύτερο πλασάρισμα στο grid του αυριανού αγώνα. Στο παιχνίδι των πρώτων θέσεων μπήκε ο εντυπωσιακός (και νεοφερμένος στην κατηγορία) Johann Zarco, ο οποίος σε ένα σημείο σκαρφάλωσε μέχρι την δεύτερη θέση της λίστας, το ψηλότερο σημείο δηλαδή που θα μπορούσε να φτάσει κανείς σήμερα, αφού ο Marquez με τον εκπληκτικό του ρυθμό, δεν άφηνε περιθώρια σε κανέναν να έχει βλέψεις για την κορυφή.

 

Στην συνέχεια ήταν η σειρά των Espargaro και Redding να κάνουν δυναμική εμφάνιση στις πρώτες θέσεις, με τους πέντε συνολικά οδηγούς να μάχονται για το καλύτερο. Στο τέλος της συναρπαστικής διαδικασίας, ήταν ο Luthi ο οποίος κατάφερε να πλασαριστεί δεύτερος (0.120 δευτ. από τον πρώτο Marquez), με τον Redding να κερδίζει την τρίτη θέση με 1.41.278.

 

Στην δεύτερη σειρά της σχάρας εκκίνησης θα βρεθεί ο πολύ καλός Johann Zarco, ο οποίος άφησε πίσω του τόσο τον Pol Espargaro, όσο και τον Andrea Iannone, o οποίος ξεπέρασε τα χτεσινά προβλήματα με την μοτοσυκλέτα του.

 

Ο Simon, ο οποίος όπως είπαμε πάλευε για αρκετό διάστημα για την πρώτη τριάδα, τελικά κατάφερε να πάρει την 7η θέση, μόλις 5/10 από την κορυφή. Ο Toni Elias φιγουράρει στην επόμενη θέση, με τους De Angelis και Aegerter να ολοκληρώνουν την πρώτη δεκάδα των αναβατών.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο κάτω μέρος της σελίδας

 

Επόμενο άρθρο »

Την πρώτη του pole φέτος κέρδισε ο Stoner

« Προηγούμενο άρθρο

Estoril: Ο Stoner στην Pole Position

Χορηγοί