• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
McWilliams: Το MotoGP θα σε φτιάξει…
… ή θα σε καταστρέψει!
Νέα 03/05/2012 - 09:44

Οι συμπατριώτες του πρώην αστέρα του MotoGP, Eugene Laverty και Jonathan Rea, είναι αποδεδειγμένοι οδηγοί αγώνων σε παγκόσμιο επίπεδο με τα SBK. Παράλληλα, και οι δυο τους έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να συνεχίσουν στο MotoGP, με τον Laverty να είχε επαφές με την Tech 3 στο τέλος της περασμένης χρονιάς, ενώ ο Rea έκανες δοκιμές με μια Honda RC212V.

 

Από την πλευρά του, ο McWilliams κατανοεί την επιθυμία των νεαρών οδηγών να δοκιμάσουν την τύχη τους στο MotoGP, αλλά παράλληλα προειδοποιεί ότι μια αποτυχημένη παρουσία στην μεγάλη κατηγορία, θα έχει καταστρεπτικές συνέπειες!

 

«Είμαστε τυχεροί που έχουμε τους Rea και Laverty να αγωνίζονται σε ένα τόσο υψηλό επίπεδο στα SBK. Ωστόσο, το MotoGP μπορεί είτε να σε φτιάξει, είτε να σε καταστρέψει! Μπορείς να συμμετάσχεις στο MotoGP για ένα ή δυο χρόνια και μετά να μην σε επιλέξει καμία ομάδα, ή μπορείς να αρπάξεις την ευκαιρία, να κάνεις αισθητή την παρουσία σου και να τα πας πολύ καλά, όπως ο Cal Crutchlow»

 

«Ο Eugene είχε λίγο πολύ χαθεί στα 250cc και όλα έδειχναν ότι η καριέρα του θα σταματούσε εκεί, όμως μεταπήδησε στα Supersport και τα πήγε πολύ καλά. Τώρα είναι στα SBK και είναι από τους πιο περιζήτητους αναβάτες στα paddock. Είναι ένα μεγάλο ρίσκο η μετακίνηση στο MotoGP, διότι μπορεί εύκολα να σημαίνει το τέλος της καριέρας σου αν δεν τα καταφέρεις, ωστόσο κάθε αναβάτης ονειρεύεται την ευκαιρία να βρεθεί στο MotoGP».

 

Επόμενο άρθρο »

Suppo: «Δώστε χώρο στον Stoner»

« Προηγούμενο άρθρο

Nakamoto: O Rossi δεν θα έρθει στο HRC, αλλά...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα