• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ducati 1098 για τον Πρωταθλητή Κοντομάρο
Η Fan Motorcycles υποστηρίζει την προσπάθεια
Νέα 16/04/2012 - 10:31

Την Κυριακή 22 Απριλίου ξεκινάει και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλετών, με τον Σ.Ο.Α.Μ. να καλεί όλους τους μοτοσυκλετιστές να δουν από κοντά και να υποστηρίξουν την προσπάθεια των Ελλήνων οδηγών, στην πίστα που διαμορφώνεται στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Τρίπολης. 

Ο Πρωταθλητής Ελλάδας Κώστας Κοντομάρος θα δώσει και φέτος το παρόν στην κατηγορία Formula Extreme και αυτήν τη φορά τα χρώματά του θα είναι κόκκινα! Συγκεκριμένα το #1 θα βρίσκεται πάνω σε μια Ducati 1098 (παρόμοια με αυτήν της φωτογραφίας), που η γνωστή Fan Motorcycles του παλιού αγωνιζόμενου Φάνη Στρωματιά, φρόντισε να έρθει στα χέρια του νεαρού πολλά υποσχόμενου οδηγού.

Έτσι παρά την τρομερή δυστοκία των αντιπροσωπειών μοτοσυκλετών στην χώρα μας, που στην μεγάλη τους πλειοψηφία - για να μην πούμε όλες - δεν υποστηρίζουν τους Αγώνες, οι ιδιώτες και οι μικρές εταιρίες του κλάσου μας, δίνουν το δικό τους στίγμα και υποστηρίζουν αυτό που όλοι αγαπούμε: τον μηχανοκίνητο αθλητισμό!

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους αυτούς και ελπίζουμε ότι και οι θεατές θα δώσουν το δικό τους παρόν στην Τρίπολη την Κυριακή!

 

Επόμενο άρθρο »

Ρεκόρ με 1,349 μοτοσυκλέτες, μέσα στο Brno!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi/Salucci 8οι (18οι γενικής) στην Monza

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα