• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi/Salucci 8οι (18οι γενικής) στην Monza
Μια έξοδος του Uccio στοίχισε πολλές θέσεις στην ομάδα!
Νέα 15/04/2012 - 10:18

Ο 3ωρος Αγώνας Αντοχής Αυτοκινήτων GT, που έγινε σήμερα στην Monza έγινε υπό βροχή και είχε δύο όψεις για την ομάδα των Valentino Rossi / Uccio Salucci που συμμετείχαν με μια Ferrari 458 Italia της ομάδας Kessel Racing. 

Στο ξεκίνημα του Αγώνα οι συνθήκες ήταν τόσο άσχημες, που η εκκίνηση δόθηκε με το αυτοκίνητο ασφαλείας να οδηγεί για 40' λεπτά περίπου σε χαμηλό ρυθμό και μετά, καθώς στέγνωνε κάπως να φεύγει αφήνοντας τον Αγώνα να κυλήσει κανονικά.

 

Στο τέλος της 1ης ώρας του Αγώνα, που οδηγούσε ο Valentino η 458 ανέβηκε στην 4η θέση της κατηγορίας και την 9η γενικής, με διαφορά μόλις 24'' από την κορυφή.

Την 2η ώρα μια έξοδος του Uccio (μετά από κτύπημα με μια Lamborghini) είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν πολλές θέσεις και να βρεθούν στην 18η θέση (29η θέση γενικής από τις 55 συμμετοχές) με διαφορά 2 γύρους και 23'' από τον πρώτο. Το χειρότερο ήταν ότι το αυτοκίνητο κτύπησε και δημιουργήθηκε πρόβλημα με το ABS, που δεν λειτουργούσε σωστά.

Έτσι την 3η ώρα ο Rossi - οδηγώντας μανιασμένα - με την πληγωμένη 458 κατάφερε να ανεβεί 10 θέσεις και να τερματίσουν τελικά στην 8η θέση της κατηγορίας και την 18η γενικής! Πάντως το αυτοκίνητο στα χρώματα της Monster και της VR46 ήταν από τα ωραιότερα του Αγώνα. Επίσης στο paddock της Monza ξεχώριζε το προσωπικό αυτοκίνητο του Valentino, που είναι μια κίτρινη 458 με ένα πολύ σπέσιαλ νούμερο πινακίδας! (βλ. φωτ. 5)!!

 

Στην πρώτη θέση της Γενικής τερμάτισε η γνωστή και από το MotoGP (Moto2) Βελγική ομάδα Marc VDS Racing με μια BMW Z4!

 

Επόμενο άρθρο »

Stoner: Αυτή είναι η τεχνική μου!

« Προηγούμενο άρθρο

Μια Kawasaki κέρδισε το 24ωρο Bol D'Or!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα