• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ρεκόρ με 1,349 μοτοσυκλέτες, μέσα στο Brno!
Συγχρόνως μέσα στην πίστα βρέθηκαν τόσες πολλές μοτοσυκλέτες!
Νέα 16/04/2012 - 20:27

Σε μια εκδήλωση που έγινε για να τιμηθεί η μνήμη του Marco Simoncelli, η πίστα του Brno δημιούργησε ένα νέο ρεκόρ για το πόσες μοτοσυκλέτες μπορούν να βρεθούν συγχρόνως σε μια πίστα. 

Μετρήθηκαν τελικά 1,349 που αντιστοιχεί σε αριθμό 21 φορές μεγαλύτερο από την κανονική χωρητικότητα της πίστας, στα 5,403μ. της διαδρομής της.

Υπήρχαν βέβαια κάθε λογής μοτοσυκλέτες (sportsbikes, scooters, mopeds, classic bikes κ.λπ.) και την “παρέλαση” οδήγησε ο οδηγός του MotoGP Karel Abraham, που είναι ο γιός του ιδιοκτήτη της πίστας. Ο 22χρονος Τσέχος στον 2ο γύρο σχεδόν έφτασε στην ουρά των μοτοσυκλετών που ξεκίνησαν μετά την κεφαλή της “πορείας”.

“Νομίζω ότι είναι καταπληκτικό! Ήταν μια από τις πρώτες δυνατότητες που είχαν οι μοτοσυκλετιστές να βρεθούν όλοι μαζί, μετά τον χειμώνα. Η πίστα του Brno Circuit είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για τέτοιες εκδηλώσεις”, είπε ο Karel Abraham. Το fan club του οδηγού είχε την ευθύνη της καταμέτρησης και της οργάνωσης του τρόπου που μπήκαν στην πίστα οι μοτοσυκλετιστές και τελικά όλα κύλησαν ομαλά και με πολύ καλή διάθεση και κέφι από όλους!

 

Επόμενο άρθρο »

Η Jerez και το 2013 στο MotoGP

« Προηγούμενο άρθρο

Ducati 1098 για τον Πρωταθλητή Κοντομάρο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα