• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Checa δοκιμάζει την 1199 Panigale
Τον Ιούνιο στην πίστα του Mugello
Νέα 14/04/2012 - 12:14

Είναι γνωστό ότι η Ducati δεν έχει την 1199 Panigale στο Πρωτάθλημα των SBK φέτος, καθώς χρησιμοποιεί το Πρωτάθλημα Superstock και κάποια άλλα εθνικά Πρωταθλήματα για να εξελίξει περαιτέρω την μοτοσυκλέτα πριν το επίσημο ντεμπούτο της στα SBK, το 2013.

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής των Superbike, Carlos Checa, είχε δοκιμάσει κινητήρες MotoGP στην Βαλένθια, αλλά δεν είχε κάνει ποτέ του γύρο πάνω στην νέα Superbike και τώρα θα έχει την ευκαιρία αυτή στην πίστα του Μugello, αυτόν τον Ιούνιο. Αυτό πληροφορηθήκαμε από το αφεντικό της Ducati Corse Superbike, τον Ernesto Marinelli, σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα του Πρωταθλήματος.

 

Checa δεν την έχει δοκιμάσει ακόμα. Μια περίεργη συγκυρία αλλά δεν είχε προγραμματιστεί κάτι τέτοιο. Ελπίζουμε να του δώσουμε την ευκαιρία για μια ωραία δοκιμή τον Ιούνιο. Η Panigale είναι μια διαφορετική μοτοσυκλέτα και η αίσθησή της είναι διαφορετική, έτσι δεν θέλουμε να αποσπάσουμε την συγκέντρωση του Carlos από το Πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο κύριος στόχος του. Η δοκιμή έχει προγραμματιστεί στο Mugello, μετά τον γύρο στο Misano, σε ένα από τα καθιερωμένα τεστ εξέλιξης που κάνουμε κάθε μήνα"

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi/Salucci ξεκινούν 10οι αύριο στην Monza

« Προηγούμενο άρθρο

Οι επιλογές του Rossi, εάν φύγει από την Ducati

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα