• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η αφίσα του 1ου Αγώνα του Πρωταθλήματος
Ο Σ.Ο.Α.Μ. εμνημερώνει για την δήλωση συμμετοχής! Νέα διαδικασία φέτος!
Νέα 12/04/2012 - 16:25

δελτίο τύπου του Σ.Ο.Α.Μ. 

 

Ενημερώνουμε τους φίλους αγωνιζόμενους οτι ο τρόπος δήλωσης συμμετοχής άλλαξε.

 

Πλέον οι δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται ΜΑΖΙ με το παράβολο στον ταμία του ΣΟΑΜ Νίκο Περιστερά, ο οποίος έχει αναλάβει την προώθησή τους στα Σωματεία που είστε εγγεγραμμένοι.

Ο υπεύθυνος του Σωματείου σας με την πιστωτική του κάρτα σας δηλώνει και αυτομάτως η συμμετοχή σας εμφανίζεται στο internet στην σελίδα www.e-amotoe.gr στο πεδίο συμμετοχές. Απαραίτητη προυπόθεση είναι να είστε ΗΔΗ εγγεγραμμένοι σε κάποιο σωματείο έως και την Τρίτη του Πάσχα διαφορετικά δεν θα προλάβετε να δηλώσετε για τον αγώνα της Τρίπολης.  

 

Οι εκπρόθεσμες συμμετοχές βαρύνονται με το παράβολο των 30 ευρώ και τα χρήμματα πηγαίνουν υπέρ της ΑΜΟΤΟΕ. Αρα όσοι δηλώσετε μετά την λήξη των συμμετοχών υποχρεούστε να καταβάλλετε και το συγκεκριμένο παράβολο μαζί με την δήλωσή σας και δεν θα εμφανίζεστε στο έντυπο συμμετοχών.

 

Καλή αγωνιστική χρονιά και Καλή Ανάσταση σε σας και τις οικογένειές σας

 

Για το Δ.Σ του ΣΟΑΜ

 

Εδώ να δώσουμε και εμείς τις ευχές μας σε όλους τους Έλληνες Αγωνιζόμενους και να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον 1ο Αγώνα της χρονιάς. Το website μας θα ενημερώνει συνεχώς με ρεπορτάζ, όλα όσα θα συμβούν στην Τρίπολη! Για πληροφορίες σχετικές με τον φετινό κανονισμό κάντε "κλικ" εδώ!

 

Επόμενο άρθρο »

Απολαυστικό video παρωδία!

« Προηγούμενο άρθρο

Ago: Η ιδιωτική ομάδα δεν είναι λύση!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα