• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pernat: ο Rossi μπορεί να φύγει από τα MotoGP!
Φοβάται το ενδεχόμενο να το γυρίσει στους 4 τροχούς
Νέα 11/04/2012 - 16:56

Οι στιγμές είναι δύσκολες, τόσο για τον "Γιατρό" όσο και για την Ducati, και το ερώτημα όλων είναι τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Ένα ερώτημα στο οποίο κανείς δεν έχει την απάντηση, εκτός ίσως από τους άμεσα εμπλεκομένους...

 

Από την δική του οπτική γωνία, ο Carlo Pernat φοβάται ότι ενδεχομένως ο Rossi να εγκαταλείψει τις μοτοσυκλέτες για χάρη των τεσσάρων τροχών. Στην πραγματικότητα - θεωρεί ο Pernat - ο Vale δεν έχει άλλη εναλλακτική. Διαβάστε την περίληψη των λεγομένων του:

 

"Όλοι βλέπουμε τι έγινε, αλλά δεν είναι εύκολο να το παραδεχτούν. Το καλύτερο θα ήταν τόσο η Ducati όσο και ο Valentino να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να το κάνουν επίσημα, διότι αυτό είναι το σωστό. Για την ώρα τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα. Αν δεν σου αρέσει η μοτοσυκλέτα, μπορείς να το αποφεύγεις όσο θέλεις, αλλά τίποτα δεν θα αλλάξει. Δεν είναι μια μοτοσυκλέτα-νικητής, αλλά είναι καλή, απλώς δείτε τον Hayden και τον Barbera. Σίγουρα είναι είκοσι δευτερόλεπτα πίσω από τον νικητή, αλλά παλεύουν για την 5η-6η ή 7η θέση. Δυστυχώς αυτό δεν είναι ικανοποιητικό για τον Valentino... Θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος της χρονιάς ή πιο νωρίς, διότι αν τα πράγματα συνεχίσουν έτσι, ο Valentino θα φύγει και θα επικεντρωθεί στους αγώνες αυτοκινήτων... Δεν βλέπω χώρο για αυτόν στους άλλους κατασκευαστές. Είναι μια δύσκολη στιγμή, και για αυτόν, και αυτό αντανακλάται στην οδήγησή του. Δεν την οδηγεί όπως πολύ καλά ξέρει..."

 

Επόμενο άρθρο »

Ago: Η ιδιωτική ομάδα δεν είναι λύση!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo vs Pedrosa

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα