• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κατάρ, Moto2: Συναρπαστικός 1οs Marquez!
Στην δεύτερη θέση ο Iannone, 3ος ο Espargaro
Νέα 08/04/2012 - 00:14

O Marc Marquez (φωτό 1) κέρδισε τον Andrea Iannone (φωτό 2) σε μια συναρπαστική μάχη των δυο, με διαφορά 0.061 του δευτ. και τέθηκε επικεφαλής στην βαθμολογία της μεσαίας κατηγορίας του Πρωταθλήματος. Η μάχη για την πρώτη θέση ήταν συγκλονιστική και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μας, είναι ενδεικτικό άλλωστε ότι σε ένα σημείο του αγώνα είχαμε 7 αναβάτες να την διεκδικούν!! Στην τελευταία στροφή του 20ου γύρου ο Marquez με τον Iannone βγήκαν σχεδόν μαζί, με τον Ισπανό να επικρατεί στην τελική ευθεία με μια απειροελάχιστη διαφορά! Μετά την μάχη που δόθηκε για την κορυφή, ανάμεσα σε πολλούς από τους οδηγούς της κατηγορίας, οι δυο τους κατάφεραν και ξέφυγαν με περισσότερο από ένα δευτερόλεπτο διαφοράς από τον τρίτο και τους υπόλοιπους.

 

Μια θέση στο βάθρο εξασφάλισε ο τρίτος ταχύτερος, Pol Espargaro (φωτό 3), ο οποίος έδωσε την δική του μάχη για την πρωτιά, οδηγούσε σε ένα σημείο την κούρσα και στο τέλος πάλεψε για την τρίτη θέση με τον ομόσταυλό του Esteve Rabat, ο οποίος εν τέλει τερμάτισε 4ος. Ο εκπληκτικός Luthi τις προηγούμενες ημέρες, ο οποίος είχε ξεκινήσει από την pole position, πέρασε την γραμμή πέμπτος αν και για μεγάλο διάστημα του αγώνα ήταν στις πρώτες θέσεις. Όμως οι όποιες προσδοκίες του έλαβαν τέλος στην 1η στροφή του τελευταίου του γύρου, όταν άνοιξε η τροχιά του σε μια μάχη σώμα με σώμα με τον Marquez.

 

Μετά από μερικούς πολύ καλούς γύρους, ο Scott Redding κατάφερε να εξασφαλίσει την 6η θέση, με διαφορά μόλις 0.026 του δευτ. από τον επόμενο στην λίστα, Mike di Meglio. Ο Simone Corsi, ο Bradley Smith και ο Mika Kalliο ολοκλήρωσαν την πρώτη δεκάδα οδηγών.

 

Ο Alex de Angelis έχασε την ευκαιρία να κερδίσει μερικούς πόντους στον πρώτο αγώνα της χρονιάς, όταν είχε μια πτώση δυο γύρους πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο κάτω μέρος της σελίδας

Επόμενο άρθρο »

Qatar: Εκπληκτική νίκη του Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

Κατάρ,Moto3: Ιστορική νίκη για Vinales, 2ος ο Fenati

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα