• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar Ζέσταμα: Stoner – Pedrosa - Lorenzo σε καλό ρυθμό
Νέο ρεκόρ τελικής ταχύτητας, με 341.4χαω!
Νέα 08/04/2012 - 18:52

Αποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης 

 

Ο Casey Stoner σημείωσε τον καλύτερο χρόνο στην διάρκεια του 20λεπτου ζεστάματος, όπου συνήθως οι μοτοσυκλέτες είναι με φουλ καύσιμο και τα λάστιχα που μάλλον θα χρησιμοποιήσουν στον Αγώνα.

Ο Αυστραλός σταμάτησε το χρονόμετρο στο 1:55.999, αλλά δεν γνωρίζουμε το αν έλυσε τα προβλήματα chattering που τον ενοχλούσαν χθες – η αλήθεια είναι σε αρκετά χαμηλότερους χρόνους. Ακριβώς πίσω του βρέθηκε ο ομόσταυλός του Dani Pedrosa, με διαφορά μικρότερη από 1 δέκατο.

Ο 3ος Jorge Lorenzo απέχει 0.327 από την κορυφή, αλλά όπως μας είπε η ομάδα του οι ρυθμίσεις του είναι για καλή απόδοση στο τέλος του Αγώνα.

Ο Andrea Dovizioso έδειξε την εμπειρία του στο στήσιμο με ρυθμίσεις Αγώνα και πήρε την 4η θέση, μπροστά από τον εντυπωσιακό και πάλι Cal Crutchlow.

 

O Nicky Hayden στην 6η θέση είναι η πρώτη Ducati, o Hector Barbera ακολουθεί 7ος με νέο ρεκόρ τελικής στα 341.3χαω!, ενώ ο Valentino Rossi έμεινε 9ος πίσω από τον νεαρό Stefan Bradl (LCR Honda), δοκιμάζοντας δύο διαφορετικές ρυθμίσεις στις δύο μοτοσυκλέτες του, μία παρόμοια με της Παρασκευής και τις ρυθμίσεις του Hayden στην 2η μοτοσυκλέτα. Ακόμη δεν ξέρουμε τι θα χρησιμοποιήσεις στον Αγώνα.

Από τις CRT μοτοσυκλέτες και πάλι ο Colin Edwards πήρε την 1η θέση (13ος) μπροστά από τον Randy De Puniet.

 

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα στο κάτω μέρος της σελίδας!

 

Επόμενο άρθρο »

Κατάρ,Moto3: Ιστορική νίκη για Vinales, 2ος ο Fenati

« Προηγούμενο άρθρο

Έντονος προβληματισμός στην Honda

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα