• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έντονος προβληματισμός στην Honda
Μόνο εύκολος δεν θα είναι ο σημερινός αγώνας!
Νέα 08/04/2012 - 16:20

O Παγκόσμιος Πρωταθλητής Casey Stoner, θα ξεκινήσει τον αγώνα από την δεύτερη θέση της πρώτης σειράς, ενώ ο ομόσταυλός του Dani Perdrosa θα βρίσκεται στην 7η θέση της τρίτης σειράς.

 

Ο Αυστραλός ήταν αναστατωμένος με το αποτέλεσμα των κατατακτηρίων, έχοντας να αντιμετωπίσει και το αέναο πρόβλημα με τις ταλαντώσεις... Παρά το ότι προηγούνταν στο μεγαλύτερο διάστημα, εν τέλει έμεινε δεύτερος με ταχύτερο χρόνο: 1.54.855, μόλις 0.2 δευτ. πίσω από τον Lorenzo.

 

Ο Pedrosa είχε να αντιμετωπίσει τα δικά του προβλήματα. Ο Ισπανός, όταν σταμάτησε για πρώτη φορά στο γκαράζ της ομάδας του, για να αλλάξει μοτοσυκλέτα, η δεύτερη δεν έπαιρνε μπροστά και τον έκανε να χάσει τον ρυθμό του... τελικά τερμάτισε στην 7η θέση με 1.55.905

 

Casey Stoner: "Δεν είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα των κατατακτηρίων για εμάς... θα έπρεπε να τα πάμε πολύ καλύτερα, ειδικά με το μαλακό ελαστικό, το οποίο δεν είχαμε χρησιμοποιήσει καθόλου τις προηγούμενες ημέρες. Χτες ήμασταν ικανοποιημένοι με τις βελτιώσεις που κάναμε και με το στήσιμό μας σε γενικές γραμμές. Σήμερα όμως, που προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε το στήσιμό μας, τα πράγματα πήγαιναν από το κακό στο χειρότερο! Στο τέλος επιστρέψαμε εκεί όπου ήμασταν την Πέμπτη το βράδυ και είχαμε τεράστια προβλήματα ταλαντώσεων και πάλι... Τώρα έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας για να δούμε τι πήγε στραβά και που είναι το πρόβλημα. Εάν καταφέρουμε να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα προόδου στο ζέσταμα, τότε θα μπορέσουμε να κυνηγήσουμε το βάθρο και ίσως να παλέψουμε για την νίκη. Εάν όμως η μοτοσυκλέτα παραμείνει ως έχει, τότε θα έχουμε έναν μεγάλο και δύσκολο αγώνα αύριο!"

 

Dani Pedrosa: "Λύσαμε σε μικρό βαθμό τα προβλήματα που αντιμετωπίζαμε χτες, με τα ηλεκτρονικά, ωστόσο σήμερα είχαμε άλλα προβλήματα. Σταμάτησα στο γκαράζ για να αλλάξω μοτοσυκλέτα και αυτή δεν έπαιρνε μπροστά και τις δυο φορές που δοκίμασα! Έχασα πολύτιμο χρόνο και αναγκάστηκα να πάρω την άλλη μοτοσυκλέτα, με την οποία δεν έχω εξοικειωθεί αρκετά... είναι κρίμα. Η ομάδα δεν μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο, ούτε κι εγώ! Από εκείνη την στιγμή έχασα την συγκέντρωσή μου και δεν καταφέραμε να πλασαριστούμε σε καλύτερη θέση. Η έβδομη θέση δεν είναι η καλύτερη για να ξεκινήσεις έναν αγώνα, όμως θέλω να πιστεύω ότι δεν θα έχουμε παρόμοια προβλήματα αύριο και έτσι θα καταφέρω να κάνω έναν καλό αγώνα!"

 

Επόμενο άρθρο »

Qatar Ζέσταμα: Stoner – Pedrosa - Lorenzo σε καλό ρυθμό

« Προηγούμενο άρθρο

Κατάρ: Φωτογραφικό Αφιέρωμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα