• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Σημάδια ανάκαμψης από Hayden και Rossi
Βελτιωμένο το δίδυμο της Ducati την 2η ημέρα
Νέα 07/04/2012 - 01:35

Οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν και οι καλύτερες δυνατές, την σημερινή δεύτερη ημέρα στην πίστα του Κατάρ, με τον δυνατό άνεμο να πρωταγωνιστεί στο μεγαλύτερο διάστημα των σημερινών δοκιμών, ωστόσο η πρόσφυση ήταν πολύ καλύτερη σε σχέση με την χτεσινή ημέρα. Όμως αυτό δεν συγκαταλέγεται πάντοτε στα θετικά, όπως υπογράμμισε ο ίδιος ο Hayden...

 

Βελτιωμένοι παρουσιάστηκαν τόσο ο Nicky Hayden - 7ος στο τέλος - όσο και ο Valentino Rossi, με τον τελευταίο να δουλεύει πολύ με το σκληρό ελαστικό, ρίχνοντας τους χρόνους του με τις αγωνιστικές ρυθμίσεις. Μόλις στην τελευταία του έξοδο φόρεσε μαλακό ελαστικό και σημείωσε τον 8ο καλύτερο χρόνο της ημέρας.

 

Nicky Hayden: "Καθώς η πίστα καθάριζε από την σκόνη που είχε μαζευτεί χτες, είχαμε καλύτερη πρόσφυση... όμως, κατά κάποιον τρόπο, αυτό μας προβλημάτισε διότι είχαμε περισσότερες ταλαντώσεις (chatter). Όταν συμβαίνει αυτό, δεν μπορώ να κρατήσω την γωνία κλίσης μου και ξεφεύγω... προσπαθήσαμε να βρούμε μια λύση αλλά δεν τα έχουμε καταφέρει μέχρι στιγμής. Το πρόβλημα με τις ταλαντώσεις είναι τόσο περίεργο αλλά και απρόβλεπτο κάποιες φορές, όμως θα ρίξουμε μια ματιά στα δεδομένα και θα προσπαθήσουμε να το επιλύσουμε το όλο θέμα. Ο ρυθμός μου δεν είναι και ο καλύτερος, όμως αν και δεν είμαι ενθουσιασμένος με την σημερινή ημέρα, πρέπει να σημειώσω ότι η μοτοσυκλέτα τα πηγαίνει πού καλά στην τελική ταχύτητα, πράγμα πολύ σημαντικό για τον αγώνα".

 

Valentino Rossi: "Σήμερα τα πήγαμε αρκετά καλά και θα έλεγα ότι οι τελευταίες δοκιμές ήταν και οι καλύτερες. Η θέση μας στην κατάταξη δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά στα θετικά πρέπει να υπολογίσουμε ότι είμαι αρκετά σταθερός με τα σκληρά ελαστικά. το μπροστινό μέρος μου δίνει περισσότερη πληροφόρηση κι έτσι μπορώ να πιέσω περισσότερο, πράγμα πολύ σημαντικό... επίσης η μοτοσυκλέτα είναι ταχύτατη στο τέλος της ευθείας. Η υποστροφή υπάρχει, αλλά τώρα πιστεύω ότι έχουμε μια βάση από την οποία θα μπορέσουμε να ξεκινήσουμε. Ελπίζουμε ότι θα βελτιώσουμε δυο-τρία μικροθέματα με τις ρυθμίσεις και θα προσπαθήσουμε να προκριθούμε στην δεύτερη σειρά'"

 

Επόμενο άρθρο »

Barbera: Η πρώτη Ducati!

« Προηγούμενο άρθρο

Στα σύννεφα πετούν Crutchlow και Dovizioso!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα