• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Χαρούμενος ο Hayden με τις ΕΔ1
Την βελτίωση ψάχνει ο Valentino Rossi
Νέα 06/04/2012 - 01:39

Κατά την διάρκεια των 45λεπτων δοκιμών, στην πίστα του Κατάρ, οι Valentino Rossi και Nicky Hayden δούλεψαν στο να βρουν το κατάλληλο στήσιμο για τον αγώνα, καθώς συνεχίζουν να εξοικειώνονται με την νέα Desmosedici, την GP12. Προς το τέλος των δοκιμών, ο Αμερικανός πέτυχε τον τρίτο καλύτερο χρόνο, ενώ o Rossi - ο οποίος χρησιμοποίησε μόνο ένα σκληρό ελαστικό - τερμάτισε στην 10η θέση.

 

Αύριο σειρά έχουν δυο επιπλέον ελεύθερες δοκιμές, ενώ το Σάββατο θα διεξαχθούν οι πρώτες κατατακτήριες της χρονιάς.

 

Nicky Hayden: "Το πρώτο τεστ πήγε καλά. Αυτή η πίστα είναι εντελώς διαφορετική από αυτό που αντιμετωπίσαμε στην Jerez, πιο ανοιχτή και πιο πλατιά. Ήταν αρκετά βρώμικη, χωρίς καλή πρόσφυση, πράγμα που μας βοήθησε λίγο. Ξεκινήσαμε με το σκληρό ελαστικό και μετά αλλάξαμε στο μαλακό, για την τελευταία μας έξοδο, και κατάφερα να κάνω έναν καλό γύρο. Σε γενικές γραμμές ήμασταν γρήγοροι και σταθεροί και είχα οπωσδήποτε χειρότερες ημέρες εδώ. Θα παραμείνουμε ψύχραιμοι, θα προσπαθήσουμε να βελτιωνόμαστε και θα παλέψουμε για μια καλή θέση το Σάββατο βράδυ. Υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος. Η Κυριακή το βράδυ έχει σημασία και θα ήταν πολύ ωραίο να καταφέρουμε ένα καλό αποτέλεσμα για την ομάδα, το αξίζει!"

 

Valentino Rossi: "Είναι οι πρώτες δοκιμές και χρησιμοποίησα τα σκληρά ελαστικά καθ΄ όλη την διάρκεια, προσπαθώντας να κάνω πολλούς γύρους ώστε να τα καταλάβω. Το νέο ελαστικό είναι πολύ καλύτερο στο ζέσταμα, καλό λοιπόν ως προς την ασφάλεια, αλλά άρχιζε να γλιστρά αρκετά μετά από μερικούς γύρους και έκανε την υποστροφή χειρότερη. Πρέπει να δουλέψουμε με τις ρυθμίσεις και τα ηλεκτρονικά. Τα μαλακά θα είναι σημαντικά το Σάββατο, αλλά το σκληρά ελαστικά θα είναι αυτά που θα χρησιμοποιήσουμε στον αγώνα. Αύριο θα προσπαθήσουμε να τα πάμε καλύτερα".

 

Επόμενο άρθρο »

Γρήγορος ρυθμός για Crutchlow, Dovizioso

« Προηγούμενο άρθρο

Τέρμα η αναμονή για Spies και Lorenzo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα