• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τέρμα η αναμονή για Spies και Lorenzo
Καλή η αρχή για την Μ1 στο Κατάρ
Νέα 06/04/2012 - 01:35

Η αναμονή μέχρι τον πρώτο γύρο του Πρωταθλήματος 2012, έλαβε τέλος και οι αναβάτες της μεγάλης κατηγορίας (αλλά και των υπόλοιπων κατηγοριών του Πρωταθλήματος) βρέθηκαν κάτω από τους ισχυρούς προβολείς της πίστας του Κατάρ. Οι Lorenzo και Spies συνέχισαν από εκεί όπου σταμάτησαν, κατά τις χειμερινές δοκιμές, όντας και οι δυο τους γρήγοροι και σταθεροί, καταλαμβάνοντας την 2η και 4η θέση αντίστοιχα στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές, νωρίτερα χτες.

 

Jorge Lorenzo: "Μια αρκετά καλή αρχή, η πίστα δείχνει αρκετά βρώμικη όμως και είμαστε αρκετά μακριά από τους περσινούς μας χρόνους, αλλά αυτό ισχύει για όλους μας. Νιώθω καλά, είμαστε πολύ κοντά στον Casey και περιμένουμε κάτι καλύτερο τόσο από εμένα, την πίστα αλλά και την μοτοσυκλέτα αύριο. Προς το τέλος κάναμε μια μικρή διορθωτική κίνησηγια να έχουμε καλύτερη πίσω πρόσφυση στις στροφές και αυτό μας βοήθησε να ρίξουμε επιπλέον τον χρόνο μας"

 

Ben Spies: "Είμαι ευχαριστημένος με απόψε, είμαστε αρκετά κοντά στην κορυφή. Η μοτοσυκλέτα δούλεψε αρκετά καλά. Κάναμε δυο μικρές τροποποιήσεις και κρατήσαμε το ίδιο σετ ελαστικών καθ' όλη την διάρκεια. Κάναμε τον καλύτερό μας χρόνο όταν το ελαστικό είχε καταπονηθεί όπως περίπου σε έναν αγώνα. Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος με τον τρόπο που δούλεψε η μοτοσυκλέτα. Κάναμε δοκιμές στην Sepang, στην Jerez και εδώ και η μοτοσυκλέτα ήταν πολύ καλή και στις τρεις περιπτώσεις, έτσι είμαι χαρούμενος με αυτήν, την ομάδα μου και με τον εαυτό μου. Πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό!"

 

Massimo Meregalli (Διευθυντής Ομάδας): "Είναι αναμφισβήτητα μια καλή αρχή για εμάς. Νομίζω ότι όλα όσα δείξαμε στα χειμερινά τεστ, ήταν ένας πρόλογος της εδώ εμφάνισής μας. Οδηγούσαμε την κούρσα για αρκετό χρονικό διάστημα και ήμασταν πολύ σταθεροί στον ρυθμό μας. Καταφέραμε να κάνουμε τους δυο ταχύτερους γύρους μας με φθαρμένο ελαστικό. Πολλά υποσχόμενη αρχή, με την μοτοσυκλέτα να είναι πολύ καλή και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι έχουμε τέσσερεις πολύ κοντά στην κορυφή"

 

Επόμενο άρθρο »

Χαρούμενος ο Hayden με τις ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Με το δεξί ξεκίνησε η ομάδα της Honda

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα