• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Γρήγορος ρυθμός για Crutchlow, Dovizioso
Χαμόγελο μετά τις ΕΔ1 στην πίστα του Κατάρ
Νέα 06/04/2012 - 10:57

Ο Βρετανός Cal Crutchlow ήταν εντυπωσιακός, χτες πρώτη ημέρα στο Κατάρ, μπαίνοντας επικεφαλής - προσωρινά - λίγο μετά το μισό των πρώτων ελεύθερων δοκιμών. Ένας γύρος στα 1.57.601 εκτόξευσε τον 26χρονο αναβάτη από την 12η στην 1η θέση και στην πορεία της διαδικασίας κατάφερε να βελτιώσει περαιτέρω τον χρόνο του για να τερματίσει στην πολύ ενθαρρυντική - για τον ίδιο και την ομάδα του - 6η θέση της λίστας. Ο πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής στα Supersport - ο οποίος εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι θα τα πήγαινε ακόμη καλύτερα, αν έβαζε νέα ελαστικά στο τελευταίο διάστημα των δοκιμών - τέθηκε επικεφαλής των μη εργοστασιακών αναβατών, με τον καλύτερο χρόνο του να είναι μόλις μισό δευτερόλεπτο πίσω από τους πρώτους.

 

Ο Dovizioso από την άλλη, ήταν ικανοποιημένος με την εμφάνισή του χτες το απόγευμα, με τον έμπειρο Ιταλό να συνεχίζει την εξοικείωσή του πάνω στην Μ1, σε συνθήκες κάθε άλλο παρά ιδανικές. Δυνατός άνεμος νωρίτερα την ημέρα, έφερε στην πίστα σκόνη και άμμο και ο Dovizioso έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο να βελτιώσει την πίσω πρόσφυση, φιγουράροντας, εν τέλει, στην 8η θέση της κατάταξης. Ο ταχύτερος χρόνος του, 1.57.547, ήταν μόλις 0.2 δευτ. πίσω από τον Crutchlow, με τον Ιταλό να παραμένει αισιόδοξο ότι θα βελτιώσει την θέση τιυ στην λίστα, σε μια καθαρή πίστα με περισσότερη πρόσφυση.

 

Cal Crutchlow: "Καθόλου άσχημη αρχή για το 2012... είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην πρώτη εξάδα. Στην αρχή των δοκιμών δεν πήγαινα τόσο γρήγορα όσο θα μπορούσα, αλλά μόλις συνήλθα και βρήκα ρυθμό ήμουν πάντα μέσα στους πρώτους 6 και αυτό είναι πολύ θετικό. Δεν άλλαξα κάτι στην μοτοσυκλέτα και κράτησα το ίδιο μαλακό πίσω ελαστικό σε όλη την διάρκεια της δοκιμής. Έτσι, είμαι σίγουρος ότι εάν είχαμε καινούργιο ελαστικό προς το τέλος των δοκιμών - όπως είχαν κάποιοι άλλοι - θα ήμουν ακόμη πιο γρήγορος και πιθανότατα μέσα στους πρώτους τέσσερεις. Θα ήθελα να στρίβει καλύτερα η μοτοσυκλέτα, αλλά δεν θα παραπονεθώ που βρίσκομαι στους πρώτους έξι! Είναι μια καλή βάση για να πατήσουμε στην συνέχεια και τώρα ανυπομονώ για τον αγώνα την Κυριακή το βράδυ!"

 

Andrea Dovizioso: "Είμαι ικανοποιημένος, η αίσθησή μου με την μοτοσυκλέτα ήταν απευθείας καλή. Αμέσως είχα καλύτερη αίσθηση στην αρχή, σε σχέση με το τελευταίο τεστ στην Jerez,κι έτσι δουλέψαμε στο να βελτιώσουμε την μοτοσυκλέτα. Δεν έχω κατανοήσει πλήρως την δυναμική της Μ1. Έχει μερικά πολύ δυνατά στοιχεία, τα οποία μου αρέσουν πολύ, αλλά γνωρίζω ότι μπορώ να είμαι ακόμη πιο γρήγορος, ιδιαίτερα στην έξοδο των στροφών. Πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτόν τον τομέα και έχουμε μερικές καλές ιδέες για σήμερα... είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε καλύτερη την μοτοσυκλέτα. Το κενό με τους επικεφαλής είναι κάπως μεγάλο για την ώρα, όμως σήμερα οι συνθήκες θα είναι καλύτερες και είμαι σίγουρος ότι θα βρεθώ πιο κοντά τους".

 

Επόμενο άρθρο »

Καλή εμπειρία το Κατάρ για τον Petrucci

« Προηγούμενο άρθρο

Χαρούμενος ο Hayden με τις ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα