• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Με το δεξί ξεκίνησε η ομάδα της Honda
Έντονο το πρόβλημα των ταλαντώσεων και στην πίστα του Κατάρ
Νέα 06/04/2012 - 01:30

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2012 έχει ξεκινήσει στην πίστα του Κατάρ και οι οδηγοί της Honda έχουν ξεκινήσει την ρύθμιση της μοτοσυκλέτας τους για τον αγώνα της Κυριακής. Η δράση θα συνεχιστεί σήμερα με δυο ελεύθερες δοκιμές, που θα προετοιμάσουν τους οδηγούς για τις κατατακτήριες του Σαββάτου.

 

Casey Stoner: "Η πίστα απόψε δεν ήταν άσχημη, περίμενα οι συνθήκες να είναι πολύ χειρότερες, αλλά σε γενικές γραμμές ήταν οκ. Ξεκινήσαμε το απόγευμα με τεράστια προβλήματα ταλαντώσεων (chatter) και φοβήθηκα ότι ίσως δεν θα μπορούσαμε να το διορθώσουμε αυτό, αλλά μετά από μερικές εξόδους καταφέραμε να το περιορίσουμε σε έναν υποφερτό βαθμό. Αυτό ήταν θετικό στοιχείο για το Σ/Κ, αλλά με μόλις μια σύντομη διαδικασία δοκιμών, χωρίς τίποτα άλλο μέχρι αύριο, είναι κάπως παράξενο... ήταν μια καλή αρχή απόψε, τερματίσαμε στην πρώτη θέση - πράγμα καλό - αλλά θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι αύριο για να είμαστε αρκετό διάστημα στην πίστα. Με τις συνθήκες λίγο πιο βελτιωμένες, θα δούμε που βαδίζουμε".

 

Dani Pedrosa: "Σε κάποιες στροφές έχουμε έντονο πρόβλημα ταλαντώσεων, ειδικά σε σημεία που γλιστράς περισσότερο... αλλά έτσι έχουν τα πράγματα και πρέπει να προσαρμοστούμε όσο καλύτερα γίνεται. Στην πρώτη μου έξοδο είχα ένα θέμα με τα ελαστικά και έπρεπε να σταματήσω στο γκαράζ. Ένιωθα μια δόνηση στους τροχούς και αποφασίσαμε να αλλάξουμε και τα δυο ελαστικά. Έχασα λίγο χρόνο με την όλη διαδικασία... Τέλος πάντων, ήταν ωραία που επιστρέψαμε εδώ και βρεθήκαμε σε αυτήν την πίστα μετά από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Αύριο, με δυο ελεύθερες δοκιμές, θα ξεκινήσουμε να δουλεύουμε περισσότερο με το πλαίσιο και τα ηλεκτρονικά, ώστε να προετοιμαστούμε για τον αγώνα"

 

Επόμενο άρθρο »

Τέρμα η αναμονή για Spies και Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

Κατάρ, Moto2: Ελεύθερες Δοκιμές 2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα