• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κατάρ, Moto2: Ελεύθερες Δοκιμές 2
Ο Luthi και πάλι ταχύτερος, 2ος ο Corti 3ος o Espargaro
Νέα 06/04/2012 - 01:24

Μετά την πρώτη θέση που κατέλαβε νωρίτερα, στις ελεύθερες δοκιμές 1, ο Luthi επανέλαβε το ίδιο και κατά την διάρκεια των δεύτερων δοκιμών στην πίστα του Κατάρ. Ο Ελβετός οδηγός σημείωσε χρόνο 2.00.767, με τον δεύτερο στην κατάταξη - Claudio Corti - να είναι επίσης κάτω από το 2.01, με καλύτερο γύρο στα 2.00.918.

 

Ο Espargaro και ο ομόσταυλός του Esteve Rabat, κατέλαβαν την 3η και 4η θέση αντίστοιχα, με διαφορά μέσα στο 0.5 του δευτ. από τον Luthi. Το δίδυμο της Marc VDS Racing, Scott Redding και Mika Kallio, είχαν πολύ μικρή διαφορά μεταξύ του, μόλις 0.024 δευτ. και τερμάτισαν στην 5η και 6η θέση αντίστοιχα. Δεν κατάφερε να βελτιώσει την θέση του ο Marc Marquez, ο οποίος περιορίστηκε στην 7η θέση της κατάταξης.

 

Στην πρώτη δεκάδα πλασαρίστηκαν οι Mike di Meglio (S/Master Speed Up), Takaaki Nakagami (Italtrans Racing Team) και ο πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto2, Toni Elías (Mapfre Aspar Team).

 

Προς το τέλος των δοκιμών, οι Gino Rea (27ος) και ο Βέλγος Xavier Simeon (16ος) έπεσαν από τις μοτοσυκλέτες τους, χωρίς όμως κάτι το ανησυχητικό να αναφερθεί.

 

Τα αναλυτικά αποτελέσματα στο pdf αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας

 

Επόμενο άρθρο »

Με το δεξί ξεκίνησε η ομάδα της Honda

« Προηγούμενο άρθρο

Κατάρ, Moto3: Ελεύθερες Δοκιμές 2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα