• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κατάρ, Moto3: Ελεύθερες Δοκιμές 2
Ο Vinales εδραιώθηκε στην κορυφή!
Νέα 06/04/2012 - 01:19

Ο Maverick Vinales επιβεβαίωσε και πάλι ότι είναι ο πιο γρήγορος αναβάτης της Moto3, την πρώτη ημέρα του εναρκτήριου γύρου στο Κατάρ. Ο οδηγός της Blusens Avintia βρέθηκε στην κορυφή της κατάταξης και στις δεύτερες ελεύθερες δοκιμές, με χρόνο 2.08.160, αφήνοντας στην δεύτερη θέση - με διαφορά σχεδόν μισού δευτερολέπτου - τον Μαλαισιανό Zulfahmi Khairuddin. O τελευταίος σημείωσε χρόνο 2.08.658, με τον Danny Kent να συνέρχεται μετά την προβληματική του πρώτη εμφάνιση και να παρουσιάζεται δυνατός στις δεύτερες δοκιμές, τερματίζοντας στην τρίτη θέση με χρόνο 2.08.967.

 

Ο Miguel Oliveira ήταν ο τελευταίος από τους αναβάτες που σημείωσαν χρόνο κάτω από 2.09 (4ος με 2.08.979), ενώ ο ομόσταυλός του και νεοφερμένος στην κατηγορία, Alex Rins, ολοκλήρωσε εντυπωσιακά την πρώτη ημέρα, πετυχαίνοντας τον 5ο καλύτερο χρόνο με 2.09.107.

 

Οι Sandro Cortese (Red Bull KTM Ajo), Alberto Moncayo (Bankia Aspar Team), Louis Rossi (Racing Team Germany), Héctor Faubel (Bankia Aspar Team) και Niccolò Antonelli (San Carlo Honda Gresini Moto3), ολοκλήρωσαν την πρώτη δεκάδα της λίστας.

 

Ο νεαρός Ελληνο-Αυστραλός οδηγός της ΚΤΜ, κατάφερε να ρίξει τον χρόνο του σχεδόν 1.5 δευτερόλεπτο - σε σύγκριση με τις πρώτες ελεύθερες δοκιμές - ωστόσο δεν κατάφερε να σκαρφαλώσει ψηλότερα στην κατάταξη της Moto3, μένοντας στην 23η θέση.

 

Τα αναλυτικά αποτελέσματα με κλικ στο κάτω μέρος της σελίδας

 

Επόμενο άρθρο »

Κατάρ, Moto2: Ελεύθερες Δοκιμές 2

« Προηγούμενο άρθρο

Νέα συμμετοχή CRT (;)

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα