• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3: Νέα κατηγορία...
Νέος Πρωταθλητής!
Νέα 05/04/2012 - 16:01

Με τον τελευταίο Πρωταθλητή των 125cc, Nico Terol, να ανεβαίνει επίπεδο και να πηγαίνει στην Moto2, φέτος στην μικρή κατηγορία θα έχουμε καινούργιο Πρωταθλητή. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις κυριότερες αλλαγές, σε σύγκριση με πέρυσι, όταν η κατηγορία ονομαζόταν 125cc:

Έφυγαν οι Nico Terol, Johann Zarco, Taylor Mackenzie, Harry Stafford, Joan Perello, Francesco Mauriello, Sturla Fagerhaug και ο Sergio Gadea.

Ήρθαν οι: Romano Fenati, Jack Miller, Toni Finsterbusch, Ivan Moreno, Brad Binder, Niccolo Antonelli, Isaac Viñales, Alex Rins, Kenta Fujii, και Alan Techer. Φυσικά στους παραπάνω προστίθεται και ο δικός μας, Θανάσης – Arthur -  Σίσσης (στην φωτό), ο οποίος τα πήγε αρκετά καλά στις δοκιμές της κατηγορίας και είναι έτοιμος να ξεκινήσει με το δεξί την πρώτη του χρονιά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα! Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία!

Είναι χαρακτηριστικό ότι 20 από τους αναβάτες της κατηγορίας είναι έφηβοι, με τον Antonelli (βλ. φωτό) να γιορτάζει τα 16α γενέθλιά του μέσα στον Φλεβάρη. Ο γηραιότερος όλων, είναι ο Hector Faubel (28χρ.)

Επόμενο άρθρο »

Κατάρ, Moto3: Ελεύθερες Δοκιμές 1

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2: Δυνατό grid για το 2012

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα