• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κατάρ, Moto3: Ελεύθερες Δοκιμές 1
Ο Vinales προηγείται, αρκετά καλός ο Σίσσης στην 20η θέση
Νέα 05/04/2012 - 19:44

Το ντεμπούτο της νέας κατηγορίας (Moto3) στο Κατάρ, έγινε πριν λίγα λεπτά καθώς μπήκαμε - επιτέλους - σε ρυθμούς αγωνιστικούς! Οι νέες 250cc τετράχρονες μοτοσυκλέτες, βγήκαν πρώτες στην πίστα για τις προγραμματισμένες πρώτες ελεύθερες δοκιμές και ήταν ο ρούκι του 2011 στα 125cc, Maverick Vinales, αυτός που σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο, πάνω στην FTR Honda του: 2.09.762

 

Στην δεύτερη θέση βρίσκουμε και πάλι μια FTR Honda, του Luis Rossi (Racing Team Germany), o οποίος ήταν ο δεύτερος οδηγός που κατάφερε να πέσει κάτω από το 2.10. Ο καλύτερος χρόνος του ήταν 2.09.980.

 

Τρίτος στην κατάταξη ήταν ο Ισπανός αναβάτης της RW Racing GP, Luis Salom, σχεδόν μισό δευτερόλεπτο πίσω από τον πρώτο Vinales, με χρόνο 2.10.301. Τέταρτος και τελευταίος από τους αναβάτες που κράτησαν μια αξιοπρεπή διαφορά από τον πρώτο - μέσα στο δευτερόλεπτο - ήταν ο Πορτογάλος Miguel Oliveira με χρόνο 2.10.385.

 

Την πρώτη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Sandro Cortese (Red Bull KTM Ajo), ο ρούκι Romano Fenati (Team Italia FMI), Niklas Ajo (TT Motion Events Racing), Zulfahmi Khairuddin (Airasia-SIC-Ajo), Héctor Faubel (Bankia Aspar Team) και ο Alexis Masbou (Caretta Technology).

 

Θετικό ήταν το ξεκίνημα για τον δικό μας, Θανάση - Arthur - Σίσση, τον οποίο βρίσκουμε στην 20η θέση της κατάταξης, ένα αποτέλεσμα διόλου άσχημο αν αναλογιστούμε ότι βρέθηκε σε μια πίστα στην οποία ακόμα ψάχνει τα βήματά του. Πολύ σημαντικό είναι το γεγονός ότι ο Θανάσης ξεπέρασε το φαβορί της ομάδας του, Danny Kent, κάτι το οποίο δεν θα περάσει απαρατήρητο από την ομάδα του νεαρού Ελληνοαυστραλού. Να σημειώσουμε επίσης, ότι ο Σίσσης σημείωσε την 4η καλύτερη τελική ταχύτητα στην μεγάλη ευθεία! Θετικές λοιπόν οι πρώτες εντυπώσεις, με τον Θανάση και την ομάδα του να δηλώνουν ευχαριστημένοι.

 

Θυμίζουμε ότι αργότερα μέσα στην ημέρα - στις 20:55 - θα διεξαχθούν οι ελεύθερες δοκιμές 2.

 

Κατεβάστε το αρχείο με τα αναλυτικά αποτελέσματα εδώ

 

Επόμενο άρθρο »

Κατάρ, Moto2: Ελεύθερες Δοκιμές 1

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3: Νέα κατηγορία...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα