• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2: Δυνατό grid για το 2012
Περιλαμβάνει 17 νικητές GP στην σχάρα εκκίνησης
Νέα 05/04/2012 - 15:55

Η τρίτη χρονιά της Moto2, έχει προσελκύσει ένα ιδιαίτερα δυνατό σχήμα, στην γραμμή εκκίνησης για το 2012. Οι κυριότερες αλλαγές που έγιναν φέτος είναι οι εξής:

Έφυγαν οι Michele Pirro, Mattia Pasini, Kenny Noyes, Valentin Debise, Robertino Pietri, Aleix Espargaro, Stefan Bradl, Mashel Al Naimi, Jules Cluzel, Santiago Hernandez, Yonny Hernandez, Kenan Sofuoglu, Alex Baldolini και ο Raffaele De Rosa.

Ήρθαν οι Johann Zarco, Alexander Lundh, Gino Rea, Marco Colandrea, Nico Terol, Toni Elias, Takaaki Nakagami, Roberto Rolfo, Angel Rodriguez, Eric Granado, και η Elena Rosell.

Τα παρακάτω στατιστικά είναι δηλωτικά της δύναμης και του ανταγωνισμού που θα έχει φέτος η μεσαία κατηγορία:

-    17 αναβάτες έχουν κερδίσει στο παρελθόν, αγώνες Grand Prix
-    Στο σύνολο, αυτοί οι 17 αναβάτες έχουν πετύχει 114 νίκες σε αγώνες Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων
-    Πέντε από αυτούς έχουν κερδίσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στα 125cc, ενώ ο Elias (στην φωτό) ήταν ο πρώτος νικητής της κατηγορίας Moto2, το 2010

Ο νεαρότερος οδηγός της κατηγορίας, είναι ο Eric Granado, ο οποίος είναι μόνο 15 χρονών και ως εκ τούτου δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί από την αρχή του Πρωταθλήματος. Θα ξεκινήσει από τον 6ο γύρο, στο Silverstone.

O νεαρότερος αναβάτης στον αγώνα της Κυριακής, θα είναι ο Marco Colandrea, ο οποίος έχει γενέθλια την Παρασκευή (κλείνει τα 18). Ο γηραιότερος όλων είναι ο Roberto Rolfo, ένας εκ των δυο που είναι πάνω από 30 χρονών, με τον δεύτερο να είναι ο Anthony West.

Επόμενο άρθρο »

Moto3: Νέα κατηγορία...

« Προηγούμενο άρθρο

Ηλεκτρονική... πασαρέλα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα