• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πρόκληση η νέα χρονιά για την ομάδα του Gresini
Στην σκιά της τραγικής απώλειας του Marco Simoncelli…
Νέα 05/04/2012 - 09:55

Ως μια καινούργια πρόκληση, αντιμετωπίζει η ομάδα του Gresini την έναρξη του νέου Πρωταθλήματος, αυτό το Σ/Κ. Από την άλλη, οι μνήμες από τον Marco Simoncelli είναι ακόμα νωπές στην ομάδα, η οποία δείχνει αποφασισμένη να κάνει μια επιτυχημένη σεζόν φέτος.

Alvaro Bautista: «Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε και πάλι τους αγώνες, διότι οι δοκιμές είναι κάπως αγχωτικές, με όλη την δουλειά που πρέπει να γίνει μέσα και έξω από τα box… οι ημέρες είναι ατελείωτες! Τώρα ήρθε η ώρα για την πραγματική δράση, αυτός θα είναι ο πρώτος μου αγώνας με την καινούργια μου ομάδα και όλα είναι συναρπαστικά, διότι οι πάντες δουλεύουν πολύ σκληρά και θεωρώ ότι υπάρχει η χημεία μεταξύ μας, για να μπορέσω να εκμεταλλευτώ τις δυνατότητες μου στο Κατάρ. Μου αρέσει η πίστα, είναι γρήγορη και έχει μια ωραία μεγάλη ευθεία. Δυστυχώς, δεν είμαι ακόμη συνηθισμένος στην ιδέα ότι θα αγωνιστώ βράδυ, αν και η πίστα θα είναι πολύ καλά φωτισμένη… παρ’ όλα αυτά δεν είναι το ίδιο όπως να αγωνίζεσαι ημέρα. Τέλος πάντων, έχω την μοτοσυκλέτα να παλέψω για τις πρώτες θέσεις και θα βάλω τα δυνατά μου να το καταφέρω»

Michele Pirro: «Έχω λίγο άγχος αλλά είμαι και ενθουσιασμένος εν όψει της νέας αυτής πρόκλησης. Προφανώς γνωρίζω ότι δεν θα είμαι στις πρώτες θέσεις, αλλά θα βάλω τα δυνατά μου να είμαι ανάμεσα στους καλύτερους CRT αναβάτες. Έχουμε ακόμη πολύ δουλειά με την νέα μοτοσυκλέτα, ωστόσο η δυναμική υπάρχει και θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο Κατάρ»

Fausto Gresini: «Όλα αρχίζουν και πάλι, αλλά αυτήν την στιγμή δεν μπορώ να ξέρω τι θα επιτύχουμε στο Κατάρ. Είναι ένα καινούργιο Πρωτάθλημα για όλους και αντιμετωπίζουμε μια νέα, δύσκολη πρόκληση. Θέλουμε να τα πάμε καλά και πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε, επειδή ο Alvaro έχει μια καλή μοτοσυκλέτα και μπορεί να βρεθεί στις πρώτες θέσεις. Αυτή είναι η ευκαιρία του Alvaro να δείξει τι αξίζει, αλλά και για εμάς να κοιτάξουμε προς το μέλλον, διότι η τραγωδία με τον Marco μας κόστισε πολύ… Ο Marco ήταν και θα είναι στις καρδιές μας, ο πόνος είναι ακόμα φρέσκος και δυνατός, αλλά αποφασίσαμε να προχωρήσουμε… το κάναμε με τον Alvaro και είναι ο καλύτερος δυνατός τρόπος για εμάς. Επίσης, βοηθά το γεγονός ότι έχουμε μια νέα πρόκληση με την CRT και τον Michele Pirro, ο οποίος κάνει το ντεμπούτο του στο MotoGP. Δεν θα είναι εύκολο και ήδη αποτέλεσε πρόκληση για εμάς, μόνο και μόνο να φέρουμε την μοτοσυκλέτα στην πίστα και να έχουμε τον Michele μαζί μας στο Κατάρ. Πρόκειται για ένα εντελώς νέο project, υπάρχει ακόμη πολύ δουλειά που πρέπει να γίνει και το ξέρουμε. Είμαι, όμως, πολύ χαρούμενος με την ιδέα των CRT και νιώθω υπερήφανος λόγω του ενθουσιασμού που έδειξαν οι δικοί μου, ώστε να συμμετάσχουν σε αυτό το project. Θεωρώ ότι θα επιτύχει και η San Carlo Honda Gresini θα συμβάλλει στην επιτυχία αυτή».

Επόμενο άρθρο »

Μεταφέρθηκε στην Ισπανία ο Lascorz

« Προηγούμενο άρθρο

Στατιστικά στοιχεία πριν το Κατάρ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα