• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Jonas Folger στην Moto3!
Με την Ioda Racing…
Νέα 17/03/2012 - 16:21

Όπως γράφαμε στις αρχές του μήνα, ο Jonas Folger είδε το σκληρό πρόσωπο της οικονομικής κρίσης που πλήττει όλον τον κόσμο και υποβιβάστηκε σε δοκιμαστή και αναπληρωτή αναβάτη της MZ Racing.

 

Σύμφωνα με φήμες των προηγουμένων ημερών, ο νεαρός αναβάτης από την Γερμανία είχε προσεγγίσει την Racing Team Germany, ωστόσο – εντελώς ξαφνικά – η ρεπόρτερ της Dorna, Azi Farni, έγραψε στο twitter ότι ο Folger βρήκε θέση στην ομάδα της Ioda Racing στην Moto3! (κάτι που επιβεβαιώθηκε στην επίσημη σελίδα αναβατών του motogp.com)

 

Όπως έγινε γνωστό, ο Folger κατάφερε να πάρει την θέση καθώς η Team Italia (με αναβάτες τους Romano Fenati και Alessandro Tonucci) δεν θα χρησιμοποιεί πια τις Ioda TR002, αντίθετα επέλεξε τις FTR/Honda ελευθερώνοντας έτσι δυο μοτοσυκλέτες.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία, ο λόγος που η Team Italia σταμάτησε με τις μοτοσυκλέτες του Gianpiero Sacchi, ήταν επειδή υστερούσαν σε αξιοπιστία και απόδοση και δεν υπήρχε ο απαραίτητος χρόνος για να διορθωθούν τα προβλήματα, πριν την έναρξη της σεζόν της Moto3.

 

Επόμενο άρθρο »

Kent: "Θα είναι μια δύσκολη χρονιά!"

« Προηγούμενο άρθρο

Η Repsol παρουσιάζει τις ομάδες Moto3 και CEV

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA