• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Repsol παρουσιάζει τις ομάδες Moto3 και CEV
Έναν μήνα πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος
Νέα 17/03/2012 - 15:55

Η Repsol παρουσίασε στην Μαδρίτη, στην πρωτεύουσα της Ισπανίας, τις 2012 Moto3 GP και CEV. Κάτι λιγότερο από έναν μήνα μέχρι την έναρξη του Πρωταθλήματος Moto3, οι αναβάτες της Repsol, Miguel Oliveira και Alex Rins είχαν την δική τους στιγμή μαζί με τις μοτοσυκλέτες τους. Παρουσία και άλλων μελών της οικογένειας της Repsol, όπως ο Álex Márquez, η María Herrera, o Francesco Bagnaia και ο Lorenzo Baldassarri, αποκάλυψαν τα χρώματα που θα ομορφύνουν τις μοτοσυκλέτες τους το 2012.

 

Ο Alex Rins – Πρωταθλητής CEV – μαζί με τον Miguel Oiveira, είναι ένα πολύ ταλαντούχο δίδυμο που στόχο έχει να εντυπωσιάσει στο παγκόσμιο στερέωμα, μαζί με τον περσινό αστέρα Maverick Vinales (Avintia Racing). Πρέπει να σημειώσουμε ότι το πρωτάθλημα CEV χαίρει μεγάλης εκτίμησης από την Repsol, καθώς προετοιμάζει τους αναβάτες για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Αναβάτες που θέλουν να μοιάσουν με τα αστέρια της Repsol στο MotoGP: τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Casey Stoner, τον ομόσταυλό του Dani Pedrosa και τον δεύτερο της Moto2, Marc Marquez.

 

Miguel Oliveira: «Η παρουσίαση ήταν πολύ καλή και είχαμε την ευκαιρία να μαζευτούμε όλοι μαζί και να μιλήσουμε στους δημοσιογράφους. Είμαστε μια ομάδα τακτοποιημένη και έτοιμη να πετύχει φέτος κι έτσι αυτό που χρειαζόμαστε τώρα είναι να αποδώσει η σκληρή μας δουλειά. Την επόμενη εβδομάδα είναι το τελευταίο τεστ της χρονιάς και θα δοκιμάσουμε νέα πράγματα»   

 

Alex Rins: «Η παρουσίαση που οργάνωσε η ομάδα ήταν πολύ καλή. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς για αυτήν την ευκαιρία. Ο τραυματισμός στον ώμο μου πάει πολύ καλύτερα, εν όψει του επόμενου τεστ στην Jerez. Είμαι περίπου στο 80%... ελπίζω να τα πάω καλά και να προσαρμοστώ στην μοτοσυκλέτα»

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Jonas Folger στην Moto3!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi εναντίον όλων…

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA