• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sacchi: «Πρέπει να μοιάσουμε στην Minardi!»
Αυτός θα είναι ο ρόλος μας στο ΜotoGP
Νέα 12/03/2012 - 12:31

Στην επίσημη παρουσίαση της Ioda Racing, στο Casinò di Venezia, ο πρωτεργάτης του όλου εγχειρήματος και πολύπειρος στην αγωνιστική σκηνή, Giampiero Sacchi, σχολίασε ότι δεν είναι σίγουρος τι θα πρέπει να περιμένουμε από την μεγάλη κατηγορία με τις αλλαγές της, ωστόσο γνωρίζει πολύ καλά τι θα ήθελε να δει ο ίδιος!

 

Στο ερώτημα που του τέθηκε, σχετικά με τις διαφορές ανάμεσα σε μια CRT και εργοστασιακή, απάντησε: «Δεν είναι δυνατόν να απαντήσω με ακρίβεια… Πιθανότατα θα παίζει ρόλο η κάθε πίστα. Η διαφορά τους θα είναι μικρότερη στην Jerez, εκεί όπου ο κινητήρας θα δουλεύει στο full μόνο για λίγο διάστημα και μεγαλύτερη στο Κατάρ. Θεωρώ ότι πρέπει να ξανακοιτάξουμε την διαφορά τους, μετά από τους πρώτους 6-7 αγώνες… ακόμη και στην Formula 1 υπήρχαν ανέκαθεν ομάδες που δεν είχαν καμία πιθανότητα να κερδίσουν τα εργοστάσια, ωστόσο κατάφερναν να πρωταγωνιστούν με τον τρόπο τους. Προσφέρουν κάτι στο όλο θέαμα. Θυμηθείτε κάποιους από τους αναβάτες που αναδείχτηκαν μέσα από την Minardi…»

 

Συνεχίζοντας, σχολίασε: «Για την ώρα, αυτός πρέπει να είναι ο ρόλος μας στο MotoGP… να βρίσκουμε νεαρούς οδηγούς και να τους δίνουμε την δυνατότητα να «ανδρώνονται» σε εμάς… με το μπάτζετ που έχουμε, δεν μπορούμε να ξοδέψουμε πολλά για αναβάτες, όπως οι μεγάλες ομάδες…»

 

Μιλώντας για νεαρούς αναβάτες, ο Giampiero βλέπει αρκετές ομοιότητες ανάμεσα στον αναβάτη του στην Moto2 και έναν Παγκόσμιο Πρωταθλητή του MotoGP: «Ο Simone είναι ένα απίστευτο ταλέντο. Δεν θέλω να ακούγομαι υπερβολικός όταν τον αποκαλώ «μικρό Stoner», ωστόσο έχει παρόμοια χαρακτηριστικά… ξέρει πώς να είναι άμεσα γρήγορος από την στιγμή που θα ανέβει στην μοτοσυκλέτα και διαθέτει μια έμφυτη ικανότητα στο να την διαχειρίζεται! Μέχρι στιγμής, έχει πετύχει πολύ λιγότερα από αυτά που είναι ικανός…»

 

Επόμενο άρθρο »

Η κληρονομιά που άφησε πίσω του ο Simoncelli

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3: Ο Khairuddin «χτυπάει» την πρώτη δεκάδα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα