• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η γυμνή αλήθεια της Ioda
Εντυπωσιακή η επίσημη παρουσίαση της ομάδας
Νέα 11/03/2012 - 12:13

Ο Giampiero Sacchi, ένας από τους βετεράνους του MotoGP έχει δημιουργήσει την ομάδα που θα αγωνιστεί με CRT μοτοσυκλέτα, την Ioda Racing, που αγωνίστηκε πέρυσι μόνο στην κατηγορία Moto2. 

Τώρα η ομάδα ανοίγει τα φτερά της και η επίσημη παρουσίαση έγινε στο Casinò di Venezia, στην μαγευτική πόλη με τα κανάλια της. Η μοτοσυκλέτα της κορυφαίας κατηγορίας είναι εντελώς Ιταλική, με κινητήρα από την Aprilia και ένα πλαίσιο χωροδικτύωμα, που ήδη δοκίμασε ο οδηγός της ομάδας ο Danilo Petrucci.

Στην κατηγορία Moto2 ο οδηγός παραμένει ο Simone Corsi, ενώ η ομάδα φέτος δίνει το παρόν και στην Moto3 με τον Luigi Morciano.

 

“Στα 30 χρόνια που δουλεύω για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, αυτή είναι η είσοδός μου στο MotoGP”, είπε ο συγκινημένος Sacchi. Έπειτα αναφέρθηκε σε οικονομικά στοιχεία και τόνισε ότι πρόκειται για μια οικονομική συμμετοχή, αφού όλο το πρότζεκτ θα κοστίσει περίπου 3.3 εκατομμύρια € συν ΦΠΑ, αν δεν έχουμε πολλές πτώσεις από τους οδηγούς, συμπλήρωσε!

Petrucci, Sacchi, Corsi
Petrucci, Sacchi, Corsi

Ο 20χρονος Danilo Petrucci είπε ότι πρέπει να δουλέψουνε πολύ στα ηλεκτρονικά και να προσαρμόσει το δικό του στυλ οδήγησης. Ο Sacchi από την πλευρά του είπε όπως στην Formula 1 έχουν νόημα και οι μικρές ομάδες, έτσι και με τις CRT έχει νόημα η παρουσία τους. “Άλλωστε από την Minardi πέρασαν σπουδαίοι πιλότοι”, είπε και παρομοίασε την Ioda με την αντίστοιχη Ιταλική ομάδα της Formula 1.

Βέβαια με τον Simone Corsi στην Moto2 οι προσδοκίες είναι άλλες: “Με τον Simone ποντάρουμε στο να κερδίσουμε το Πρωτάθλημα”, είπε ο αρχηγός της ομάδας. Από την παρουσίαση έλειπε λόγω σχολικών υποχρεώσεων ο μικρός της Moto3.

Danillo Petrucci
Danillo Petrucci

Η παρουσίαση έγινε με ένα γυμνό μοντέλο, με βαμμένο το σώμα του στα χρώματα των χορηγών της ομάδας.

Η γυμνή αλήθεια της Ioda, τουλάχιστον εντυπωσίασε!

 

Επόμενο άρθρο »

Smith: "Αφοσιωμένος 100% στην ομάδα!"

« Προηγούμενο άρθρο

O Haga ξανά σε δράση για το BSB

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα