• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3: Ο Khairuddin «χτυπάει» την πρώτη δεκάδα!
«…μπορώ να ανταπεξέλθω στις προκλήσεις της νέας χρονιάς!»
Νέα 12/03/2012 - 11:22

Ο αναβάτης της AirAsia-SIC-Ajo, Zulfahmi Khairuddin, επέδειξε μεγάλη ωριμότητα και αυτοκυριαρχία στα δυο τεστ της Jerez και της Βαλένθια, ευρισκόμενος συνεχώς μέσα στους 10 ταχύτερους αναβάτες, πλην της δεύτερης ημέρας δοκιμών στην Jerez, όταν και έπεσε από την μοτοσυκλέτα του…

 

«Υπήρχαν κάποιοι που αμφισβητούσαν την ικανότητά μου να οδηγώ μια τετράχρονη μοτοσυκλέτα, αλλά τα τεστ στα οποία συμμετείχα μου έδωσαν την δυνατότητα να αποδείξω ότι μπορώ να ανταπεξέλθω στις προκλήσεις της νέας χρονιάς», σχολίασε ο 20χρονος «Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι είμαι πανέτοιμος… έχουμε μπροστά μας μακρύ δρόμο πριν ξεκινήσει η σεζόν και πρέπει να συνεχίσω την σκληρή μου προσπάθεια για να διατηρήσω την φόρμα μου»

 

Ο αναβάτης από την Μαλαισία, στοχεύει στις πρώτες 10 θέσεις της κατάταξης με την εργοστασιακή του KTM. «Πρόκειται για ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα…! είναι φανταστικό να έχω στα χέρια μου μια εργοστασιακή μοτοσυκλέτα. Είναι τιμή μου να είμαι ένας από τους πέντε αναβάτες με KTM»

 

Ο ιδιοκτήτης και αρχηγός της ομάδας, Aki Ajo, δήλωσε υπερήφανος για την βελτίωση του νεαρού από το 2011 μέχρι σήμερα. «Ο Fahmi έχει βελτιωθεί σημαντικά σε σχέση με τον αναβάτη που ήρθε σε εμάς τον περασμένο χρόνο. Είμαι υπερήφανος για την συμμετοχή μας στην καριέρα του Fahmi και ενθουσιασμένος, παράλληλα, για τον ρόλο που έπαιξα ώστε να έχει μια εργοστασιακή μοτοσυκλέτα φέτος»

 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ομάδας, Tan Sri Tony Fernandes, δήλωσε: «O Fahmi έχει αναμφισβήτητα κάνει μεγάλη πρόοδο και βελτιώθηκε απίστευτα από το 2009. Θα συνεχίσουμε να τον υποστηρίζουμε και του ευχόμαστε το καλύτερο για το 2012, ελπίζοντας ότι θα κάνει υπερήφανη όλη την Μαλαισία!»

 

Επόμενο άρθρο »

Sacchi: «Πρέπει να μοιάσουμε στην Minardi!»

« Προηγούμενο άρθρο

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑXΥΤΗΤΑΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ 2012

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα