• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑXΥΤΗΤΑΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ 2012
Προχωράει κανονικά προς την διεξαγωγή του
Νέα 12/03/2012 - 10:42

Δελτίο Τύπου

 

Επειδή οι φήμες οργιάζουν, ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ, το ΔΣ του ΣΟΑΜ ενημερώνει ΟΛΟΥΣ τους ενδιαφερόμενους ότι το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑXΥΤΗΤΑΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΤΟΥ 2012 προχωράει κανονικά προς την διεξαγωγή του.

 

Μετά την απόφαση για συνεργασία με την ΑΜΟΤΟΕ, η προκήρυξη θα γίνει πλέον από την ΑΜΟΤΟΕ, που είναι και ο αρμόδιος φορέας.

Η διεξαγωγή των αγώνων θα γίνει όπως ακριβώς γίνεται τα τελευταία 3 χρόνια με τον ΣΟΑΜ, μαζί με την επιπλέον βοήθεια από την ΑΜΟΤΟΕ.

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης του προγράμματος που δόθηκε κατά την απονομή των πρωταθλημάτων του 2011, στις 7 Δεκεμβρίου 2011, και την ενημέρωση που έγινε κατά τη Γενική Συνέλευση του ΣΟΑΜ την 25/1/2012, υπενθυμίζουμε ότι το πρόγραμμα θα τηρηθεί όπως ανακοινώθηκε, με μόνη μεταβολή την ημερομηνία διεξαγωγής του πρώτου αγώνα στην Τρίπολη.

Λόγω της ανακοίνωσης/πρόθεσης για διεξαγωγή βουλευτικών εκλογών με πιθανή ημερομηνία πάνω στην ημερομηνία του αγώνα, έχουμε ζητήσει 2 εναλλακτικές ημερομηνίες και περιμένουμε την γραπτή επιβεβαίωση αυτών από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας.

Οι πιθανές ημερομηνίες για τον πρώτο αγώνα στην Τρίπολη είναι είτε 7-8/4/12 με εναλλακτική, σε περίπτωση εκλογών, την 21-22/4/12.

Μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας 17/2/2012 θα έχουν ανακοινωθεί οι τεχνικοί κανονισμοί ΟΛΩΝ των κατηγοριών, η ΜΟΝΟΜΑΡΚΑ και η νέα προκήρυξη της κατηγορίας ΟΡΕΝ, ο τρόπος εγγραφής των αθλητών-αγωνιζομένων και το νέο κόστος συμμετοχής, μαζί με την ασφαλιστική κάλυψη.

Αναμένουμε σύντομα την τελική συμφωνία για τον ΜΕΓΑΛΟ ΧΟΡΗΓΟ του πρωταθλήματος καθώς και ΑΛΛΩΝ νέων χορηγών που θα βοηθήσουν στην καλύτερη προβολή των αγώνων και εμπλουτισμό του προγράμματος του κάθε αγώνα για την καλύτερη ψυχαγωγία των θεατών.

Φυσικά, θα υπάρχει και πάλι τηλεοπτική κάλυψη ΟΛΩΝ των αγώνων ταχύτητας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

 

Το ΔΣ του ΣΟΑΜ

 

Επόμενο άρθρο »

Moto3: Ο Khairuddin «χτυπάει» την πρώτη δεκάδα!

« Προηγούμενο άρθρο

O Dovizioso και το νέο YRRD κιτ!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα