• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Θορυβημένοι στην Althea από την επιστροφή του Biaggi
«Απογοητευμένος» o Bevilacqua, Διευθυντής της Althea
Νέα 29/02/2012 - 14:42

Ο Genesio Bevilacqua, Διευθυντής της Althea Racing, για μία ακόμη φορά υπογράμμισε την δυσαρέσκειά του με την απόφαση να «τιμωρηθούν» οι Ducati με επιπλέον 6 κιλά το 2012. Το εκπληκτικό come back του Max Biaggi στην δεύτερη θέση, απλώς ενίσχυσε αυτήν την δυσαρέσκεια.

 

Ο Ιταλός ήταν σφοδρός πολέμιος των αναθεωρημένων κανονισμών που έγιναν τον χειμώνα και συνέχισε να παραπονιέται και να αντιδράει στο Phillip Island, παρά την πολύ καλή παρουσία του αναβάτη του, το Σ/Κ.

 

Βέβαια, αν και ο Checa πήρε τελικά την νίκη στον δεύτερο αγώνα, ο Bevilacqua εμφανίστηκε ιδιαίτερα ανήσυχος με την ικανότητα του Biaggi να κάνει την μεγάλη του αντεπίθεση – μετά την έξοδο που είχε στην πρώτη στροφή – και να τερματίζει στην 2η θέση.

 

Με τον Biaggi να τερματίζει μόλις 5 δευτερόλεπτα πίσω από τον Checa, ενώ είχε να καλύψει μια διαφορά 9 δευτερολέπτων μετά την έξοδό του από την πίστα, ο Bevilacqua δήλωσε “απογοητευμένος” με την ικανότητα του πρώην Πρωταθλητή να καλύπτει τόσο πολύ έδαφος.

 

«Μετά την πτώση στον πρώτο αγώνα, ανησυχούσαμε μήπως ο Carlos είχε τραυματιστεί, αλλά ευτυχώς δεν συνέβη κάτι τέτοιο και μπόρεσε να συγκεντρωθεί για τον δεύτερο αγώνα. Είμαι απογοητευμένος, επειδή βλέπω ότι είναι δυνατόν κάποιοι αναβάτες να ξεκινάνε από την τελευταία θέση και να τερματίζουν δεύτεροι, ενώ εμείς έχουμε να αντιμετωπίσουμε τα έξι επιπλέον κιλά. Θα είναι δύσκολο να ξεπεράσουμε αυτήν την αντιξοότητα φέτος, ακόμη και με έναν αναβάτη, έναν Πρωταθλητή, όπως είναι ο Carlos»

 

Επόμενο άρθρο »

Sepang II: Αποτελέσματα μέχρι τις 3

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3: Ο Grotzkyj στην Ambrogio Next Racing

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα