• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang II: Αποτελέσματα μέχρι τις 3
1ος o Spies, πρόβλημα με τις Honda, 7ος ο Rossi
Νέα 29/02/2012 - 11:05

Η δεύτερη ημέρα των δοκιμών στην Μαλαισία, ξεκίνησε στις 10 τοπική ώρα και θα ολοκληρωθεί - καιρού επιτρέποντος - στις 6 το απόγευμα.

 

Δυστυχώς οι ευχές αρκετών αναβατών για καλύτερο καιρό σήμερα, δεν έπιασαν τόπο. Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι άρχισε καταρρακτώδης βροχή, στέλνοντας όλους τους αναβάτες στα pits πολύ νωρίτερα απ' ότι υπολόγιζαν και χωρίς να έχουν αρκετό χρόνο να δοκιμάσουν τις ρυθμίσεις των μοτοσυκλετών τους για σήμερα.

 

Οι αναβάτες της Repsol Honda, Casey Stoner και Dani Pedrosa (ο πρώτος και ο δεύτερος των χτεσινών δοκιμών) δεν εμφανίστηκαν στην πίστα από το πρωί. Το ίδιο συνέβη και με τους Alvaro Bautista (Gresini) και Stefan Bradl (LCR).


Update: Οι πρώτες πληροφορίες μας λένε ότι η HRC έχει αποσύρει τις μοτοσυκλέτες των αναβατών της, λόγω ενός προβλήματος που παρουσιάστηκε την χτεσινή ημέρα σε αυτήν του Dani Pedrosa (ένα φωτάκι άναψε στον πίνακα οργάνων). Οι μηχανικοί προσπαθούν μέχρι στιγμής να εξακριβώσουν την πηγή του προβλήματος. Για περισσότερα βλ. εδώ

 

Τα αποτελέσματα μέχρι το μεσημέρι, τοπική ώρα, δείχνουν 4 Yamaha να βρίσκονται μπροστά, με τον Spies να έχει σημειώσει τον καλύτερο χρόνο, 2.1.285. βελτιώνοντας τον χτεσινό του χρόνο κατά 1.6 δευτ. και μισό δευτερόλεπτο πιο γρήγορος από τον χτεσινό καλύτερο χρόνο του Stoner.

 

O Jorge Lorenzo ακολουθεί πολύ κοντά, με διαφορά μόλις 0.008 δευτ. βελτιώνοντας και αυτός – όπως γενικά όλοι οι αναβάτες χάρη στις καλύτερες συνθήκες το πρωί – τον χρόνο του κατά 1.2 δευτ. Το δίδυμο δοκίμασε μερικές αναβαθμίσεις στο πλαίσιο και στον κινητήρα για να βελτιώσουν την έξοδό τους από τις στροφές.

 

Ο Andrea Dovizioso και ο Cal Crutchlow (Yamaha Tech 3) ακολουθούν στην 3η και 4η θέση αντίστοιχα, με τον Βρετανό να εμφανίζεται ικανοποιημένος με τον νέων προδιαγραφών κινητήρα που δοκιμάζει, αν και ανέφερε ότι χρειάζεται κάπως να αναπροσαρμόσει το στυλ του.

 

Πίσω τους ακολουθούν 4 Ducati, με τον Nicky Hayden να πετυχαίνει καλύτερο χρόνο με 2.1.748. O Valentino Rossi είναι στην 7η θέση της κατάταξης με 2.2.130, βελτιωμένος χρόνος σε σχέση με χτες, αλλά και πάλι όχι αρκετός για να σκαρφαλώσει στις πρώτες θέσεις της κατάταξης.

 

Ο Colin Edwards εμφανίστηκε ικανοποιημένος με την πρόοδο που έχει κάνει. Νωρίτερα αντιμετώπισε ένα πρόβλημα στα ηλεκτρονικά, το οποίο έλυσαν οι μηχανικοί του, ενώ πριν από λίγα λεπτά ανέφερε ότι υπάρχει πρόβλημα και στο γκάζι και δεν μπορεί να βγει στην πίστα να δοκιμάσει την μοτοσυκλέτα του στην βροχή.

 

Να σημειώσουμε ότι βρέχει ακόμη στην Sepang, με τον Barbera να βγαίνει πρώτος στην πίστα και να δοκιμάζει την μοτοσυκλέτα του σε συνθήκες βροχής, ενώ αργότερα τον ακολούθησαν μερικοί ακόμα αναβάτες. Πριν περίπου δυο ώρες είχε μια πτώση, ευτυχώς χωρίς συνέπειες για τον Ισπανό.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα μέχρι τις 3:

 

1. Ben Spies USA Yamaha Factory Racing 2m 1.285s
2. Jorge Lorenzo ESP Yamaha Factory Racing 2m 1.293s
3. Andrea Dovizioso ITA Monster Yamaha Tech 3 2m 1.522s
4. Cal Crutchlow GBR Monster Yamaha Tech 3 2m 1.695s
5. Nicky Hayden USA Ducati Team 2m 1.748s
6. Hector Barbera ESP Pramac Racing 2m 1.989s
7. Valentino Rossi ITA Ducati Team 2m 2.130s
8. Franco Battaini ITA Ducati Test Rider 2m 3.566s
9. Colin Edwards USA Forward Racing (Suter-BMW CRT) 2m 5.816s
10. Ivan Silva ESP Avintia (FTR-Kawasaki CRT) 2m 7.813s
11. Yonny Hernández COL Avintia (FTR-Kawasaki CRT) 2m 8.213s

 

Επόμενο άρθρο »

Sepang II: H Honda μιλάει για το πρόβλημα

« Προηγούμενο άρθρο

Θορυβημένοι στην Althea από την επιστροφή του Biaggi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα