• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3: Ο Grotzkyj στην Ambrogio Next Racing
Δίδυμο με τον Giulian Pedone
Νέα 29/02/2012 - 10:46

Ο Ιταλός αναβάτης (ναι, είναι Ιταλός παρά το περίεργο επίθετο!) υπέγραψε συμφωνία με την WWR (WorldWideRace), τον οργανισμό που ελέγχει την Ambrogio Next Racing, ομάδα με την οποία θα συμμετάσχει ο Grotzkyj στην Moto3 φέτος, μαζί με τον Giulian Pedone.

 

Ο 23χρονος Simone, αγωνίστηκε πέρυσι με την WWR, αν και αναγκάστηκε να χάσει τους τελευταίους πέντε αγώνες αφού έσπασε το δεξί του χέρι σε μια πτώση. Παρ’ όλα αυτά, ο Grotzkyj ήταν ο καλύτερος Ιταλός αναβάτης στην κατάταξη.

 

Το δίδυμο της Ambrogio Next Racing, θα εφοδιαστούν με πλαίσιο της Aprilia και κινητήρα από την Oral Engineering.

 

SimoneGrotzkyj: «Παρά τον δύσκολο χειμώνα που δεν είχα κάτι βέβαιο στα χέρια μου, είμαι πάλι εδώ. Ήρθα σε συμφωνία με την ομάδα και θέλω να ευχαριστήσω τον Fiorenzo για αυτό. Είμαι κατενθουσιασμένος που επιστρέφω μαζί τους, διότι θα συνεχίσω στον δρόμο που είχα χαράξει πριν το ατύχημα στο Misano. Ανυπομονώ να ανέβω πάνω στην Moto3, μια εντελώς καινούργια μοτοσυκλέτα. Επισκέφτηκα το εργοστάσιο, είδα την μοτοσυκλέτα και είμαι πεπεισμένος ότι η εμπειρία μου θα αποδειχθεί πολύ χρήσιμη για την εξέλιξή της. Η ομάδα έχει προγραμματίσει ένα έντονο πλάνο προπόνησης και ανυπομονώ να λάβω μέρος σε αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι με υποστήριξαν, τους φίλους μου και όλους εκείνους που εργάστηκαν για να με βοηθήσουν. Σε αυτούς οφείλω το γεγονός ότι το ηθικό μου παρέμεινε υψηλό.»

 

Fiorenzo Caponera (Διευθυντής Ομάδας): «Είμαι χαρούμενος που έχουμε και πάλι μαζί μας τον Simone. Τον σέβομαι ως αναβάτη και ως άνθρωπο. Η προσωπική μας σχέση ήταν πάντοτε εξαιρετική, ακόμη και όταν τα πράγματα έγιναν κάπως περίπλοκα. Τώρα έχουμε μια δεύτερη ευκαιρία να αποδείξουμε ότι μπορούμε να τα πάμε καλά. Είμαστε απολύτως σίγουροι για αυτό! Έχουμε σχεδιάσει ένα έντονο πρόγραμμα προπόνησης για να τον ενσωματώσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Την Τρίτη και την Τετάρτη θα έχουμε τις δοκιμές στην Almeria και στην συνέχεια στην ίδια πίστα στις 6 και 7 Μαρτίου. Μετά ακόμα δυο ημέρες, δεν έχει ακόμη καθοριστεί το πότε, και μετά οι δοκιμές στην Jerez. Ο Simone και ο Giulian είναι καλό δίδυμο και οι δυο έχουν μεγάλες προσδοκίες για τον εαυτό τους. Ο Giulian αναρρώνει από τον τραυματισμό του. Δεν μπορώ να περιμένω να τους δω στην πίστα και πάλι… είμαι σίγουρος ότι η ομάδα μας θα είναι ανταγωνιστική στο Κατάρ»

 

Επόμενο άρθρο »

Θορυβημένοι στην Althea από την επιστροφή του Biaggi

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang ΙΙ: O Stoner 1ος, ο Rossi 8ος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα