• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
17ος Αγώνας - GP Αυστραλίας (Philip island)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Phillip Island: MotoG Ζέσταμα
Ταχύτερος ο Marc Marquez
Νέα 20/10/2024 - 02:31

Η Κυριακή είναι η μόνη μέρα στο Grand Prix της Αυστραλίας του 2024 που ξεκίνησε με καθαρούς ουρανούς και οι αναβάτες της μεγάλης κατηγορίας βγήκανε στην πίστα του Phillip Island για το ζέσταμα, την τελευταία τους ευκαιρία για να τελειοποιήσουν τις ρυθμίσεις πριν τον αγώνα της Κυριακής.

Μετά το πέρας της δεκάλεπτης διαδικασίας, στην κορυφή των φύλλων χρόνου βρισκόταν ο Marc Marquez, με τον Ισπανό της Ducati να γράφει 1:27.812, για να βρεθεί 47 χιλιοστά του δευτερολέπτου μπροστά από τον Francesco Bagnaia, που θα προσπαθήσει σήμερα να μειώσει τη διαφορά στη βαθμολογία. Την πρώτη τριάδα έκλεισε ο Enea Bastianini, μπροστά από τον Jorge Martin

Ο τοπικός ήρωας, Jack Miller, έκανε τον πέμπτο καλύτερο χρόνο, με τον Fabio Di Giannantonio να ακολουθεί. Έβδομος ήταν ο Brad Binder, ενώ οι Franco Morbidelli, Maverick Viñales και Fabio Quartararo συμπλήρωσαν την πρώτη δεκάδα. 

Ο Marco Bezzecchi αντιμετωπίζει ποινή μεγάλου γύρου, λόγω του χθεσινού περιστατικού με τον Viñales, ενώ ο Pedro Acosta δεν θα συμμετάσχει στο σημερινό Grand Prix, μετά την άσχημη πτώση του χθες στον αγώνα Sprint.  

Επόμενο άρθρο »

Phillip Island: Moto3 Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Phillip Island: MotoGP Αγώνας Sprint

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΟΠΩΣ ΠΕΡΥΣΙ MARTIN VS BAGNAIA;
  • ΝΑΙ, ΟΙ E.BASTIANINI & M.MARQUEZ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ
  • ΟΧΙ, ΟΙ E.BASTIANINI & M.MARQUEZ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ