• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
17ος Αγώνας - GP Αυστραλίας (Philip island)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Με νίκη έκλεισε τη χρονιά ο 12χρονος Αντώνης Βεντούρας
Αγώνες 16/10/2024 - 23:11


Νίκη σημείωσε στον τελευταίο αγώνα του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Ταχύτητας BMU 2024 ο Αντώνης Βεντούρας και με νέο ρεκόρ πίστας στο 1:31:142 για την κατηγορία CFMOTO300, στην πίστα των Σερρών.

Ο 12χρονος οδηγός στον αγώνα του Σαββάτου ήδη είχε ανεβεί στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου τερματίζοντας με 0.001 χιλιοστά διαφορά από τον Τούρκο οδηγό Fatih Dermircan παίρνοντας του κυριολεκτικά την νίκη μέσα από τα χέρια. Στον αγώνα της Κυριακής ο Βεντούρας στους τελευταίους γύρους έκανε αρκετή απόσταση από τους υπόλοιπους οδηγούς της κατηγορίας του, κάνοντας έναν ασφαλή αγώνα για αυτόν και παίρνοντας ξανά τη νίκη.

Να θυμηθούμε ότι στον Αγώνα της Βουλγαρίας ο οδηγός αντιμετώπισε πρόβλημα με τη μοτοσυκλέτα του μηχανή του και χρειάστηκε να εγκαταλείψει τον έναν αγώνα, όπως και ότι στον Αγώνα της Ρουμανίας πήρε ποινή 30 δευτερολέπτων και έχασε την 1η θέση, με κατάταξη στην 5η. Έτσι ο Βεντούρας βαθμολογικά πήρε τελικά την 2η θέση του Βαλκανικού Πρωταθλήματος 2024. 

Ο ίδιος δηλώνει:

«Όπως είπα και χθες στην πρώτη μου χρονιά είχα αρκετές ατυχίες όμως και αρκετές επιτυχίες. Αν με ρωτήσει κάποιος αν θα άλλαζα κάτι μπορεί και να μην άλλαζα τίποτε, γιατί έμαθα πάρα πολλά, ακόμα και από τα λάθη μου. Είμαι πολύ χαρούμενος για την 2η θέση στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα και την αφιερώνω στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ! Θα κάνουμε ένα μικρό διάλειμμα και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για του χρόνου πρώτα ο θεός. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους!»
 

Φωτογραφία: Βασιλόπουλος Πέτρος 


Οι υποστηρικτές του: 

#kukosthesummerbar #carorder.gr #kalamaki.gonia #profresh_ #7th_sensetattoo  #kgavalascars #g.passembly #papastavrou_shops #greekfightingchampionship #helmethome_ #rider.graphics #saintbarber2018 #elastikaparadisis #mouratisgp  #_auto.diekperaiosi #garbes_delivery_services #epic_fight_club_ #mpratakos_cfmoto 

 

 

« Προηγούμενο άρθρο

10 βαθμοί + ένα νησί = εγγυημένο σόου για το MotoGP™

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα