• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
17ος Αγώνας - GP Αυστραλίας (Philip island)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Motegi: Moto2 Κατατακτήριες
Pole Position για τον Jake Dixon
Νέα 05/10/2024 - 09:18

Ο καιρός αλλάζει συνεχώς όλο το Σαββατοκύριακο στο Motegi, όμως πουθενά δεν έγινε αυτό πιο εμφανές από ότι στις κατατακτήριες της Moto2. Στο πρώτο σκέλος είδαμε τους Manuel Gonzalez, Zonta Van Der Goorbergh, Barry Baltus και Sergio Garcia να περνάνε στις δεύτερες κατατακτήριες - μάλιστα ο Gonzalez τα κατάφερε κάνοντας νέο ρεκόρ γύρου (1:49.711). 

Με το που ξεκίνησαν οι δεύτερες κατατακτήριες, όλοι οι αναβάτες βγήκαν αμέσως στην πίστα, καθώς τα σύννεφα γινόντουσαν όλο και πιο απειλητικά.  και οι σταγόνες της βροχής δυνάμωναν. Ουσιαστικά μόλις έναν γρήγορο γύρο πρόλαβαν να ολοκληρώσουν οι αναβάτες της ενδιάμεσης κατηγορίας, πριν η βροχή αρχίσει να δυναμώνει και οι χρόνοι να μην μπορούν πλέον να βελτιωθούν. 

Άρχοντας του συγχρονισμού αποδείχτηκε ο Jake Dixon, ο οποίος έκανε 1:52.693 και να πάρει την 5η Pole Position της καριέρας του, μπροστά από τον Zonta Van Der Goorbergh, που πήρε το καλύτερο του αποτέλεσμα σε κατατακτήριες, ενώ ο Aron Canet - που είναι εκπληκτικός σε αυτή τη φάση της σεζόν - συμπλήρωσε την πρώτη σειρά της εκκίνησης. 

Από την κεφαλή της δεύτερης σειράς θα ξεκινήσει ο Joe Roberts, έχοντας δίπλα του τους Izan Guevara και Diogo Moreira. O επικεφαλής της βαθμολογίας, Ai Ogura, θα εκκινήσει από την ένατη θέση, πίσω από τους Barry Baltus και Alonso Lopez

Tέλος, η τέταρτη σειρά θα φιλοξενήσει τους Tony Arbolino, Celestino Vietti και Marcos Ramirez

Καταστροφή ήταν οι δεύτερες κατατακτήριες για τον Sergio Garcia, που θα ξεκινήσει μόλις 17ος, μπροστά μόνο από τον Filip Salac, που μετά τον γύρο εξόδου επέστρεψε στα pits και δεν πρόλαβε να βγει και πάλι εγκαίρως στην πίστα ώστε να γράψει έναν καλό γύρο πριν δυναμώσει η βροχή. 

Επόμενο άρθρο »

Motegi: MotoGP Κατατακτήριες

« Προηγούμενο άρθρο

Motegi: Moto3 Κατατακτήριες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα