• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
14ος Αγώνας - Emilia Romagna GP (Misano)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο 12χρονος Αντώνης Βεντούρας συνεχίζει τις επιτυχίες στην Ρουμανία
Με νέο ρεκόρ πίστας
Νέα 16/09/2024 - 13:30

Φωτογραφία: Cristian Petrache


 

Στον αγώνα του MotoRcWorld στην πίστα Motorpark România την Κυριακή, ο Έλληνας οδηγός που είχε πάρει τη 2η θέση Γενικής Κατάταξης το Σάββατο ξεκίνησε δυναμικά το πρωινό Ζέσταμα (Warm-up), καθώς έσπασε το δικό του ρεκόρ πίστας στην κατηγορία CFMOTO300 όπου αγωνίζεται, από 2:01:643 σημείωσε χρόνο 2:01:282!

Ξεκινώντας με τις BMW300 - καθώς όπως αναφερθήκαμε στον αγώνα του Σαββάτου η κατηγορία του έτρεχε μαζί με τις BMW300 - ο Βεντούρας έκανε έναν εκπληκτικό αγώνα, δίνοντας μάχη με τις 3 πρώτες BMW, κατεβάζοντας και άλλο το δικό του ρεκόρ πίστας στον αγώνα από 2:01:282 στα 2:00:694! Τελικά κατάφερε να πάρει μια 3η θέση Γενικής και την 1η στην κατηγορία των CFMOTO300.

Ο μικρός Βεντούρας παρά τα λίγα χρόνια του βλέπουμε πως είναι αρκετά ανταγωνίσιμος, σε συναγωνισμό με αρκετά μεγάλύτερους οδηγούς, που αντίστοιχα έχουν περισσότερη αγωνιστική εμπειρία.

Ο ίδιος δηλώνει: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την απόδοση μου και στους δυο αγώνες γιατί το έχω ξανά πει πως είναι η πρώτη χρόνια που αγωνίζομαι και ακόμα και στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα BMU που συμμετέχω πάντα θα έχω μια αναποδιά όμως και μια καλή, όποιος και αν είναι ο αριθμός του βάθρου. Γιαυτό μπορώ μόνο να είμαι ευγνώμων γιατί ο στόχος κάθε οδηγού είναι το βάθρο και για μένα το βάθρο είναι να τερματίζω ΟΡΘΙΟΣ και έπειτα ας πάρω και το κύπελλο μου! Ήθελα να ευχαριστήσω για ακόμα μια φορά την ομάδα του Petrovici για τη φιλοξενία της και να αφιερώσω τη σημερινή μου νίκη στον πατέρα μου καθώς τα χιλιόμετρα είναι πολλά και πάντα πατάει γκάζι για να μπορέσω να παρευρεθώ σε κάθε αγώνα. Σε ευχαριστώ για αυτό το δώρο πατέρα!!»

Να σημειώσουμε πως τον αγώνα τον έδειξαν live στη Ρουμανία στο κανάλι prima sport 3https://www.youtube.com/live/E5XP8JM5pRQ?si=yX5Ltifbf-cdbbPh 


Οι υποστηρικτές του: 

@kukosthesummerbar @carorder.gr @kalamaki.gonia @profresh_ @7th_sensetattoo  @kgavalascars @g.passembly @papastavrou_shops @greekfightingchampionship @helmethome_ @rider.graphics @saintbarber2018 @antoniadissistiataskiasis @elastikaparadisis @mouratisgp  @_auto.diekperaiosi @garbes_delivery_services

 

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Αντώνης Βεντούρας στη 2η θέση Γενικής στην Ρουμανία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα