• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
13ος Αγώνας - Σαν Μαρίνο & Ριβιέρα Ρίμινι (Misano)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
2 νίκες για τον 15χρονο Κωνσταντίνο Μαυρόπουλο - Dinos31 στο Pleven
Νέα 03/09/2024 - 21:04

Με 2 νίκες για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα - BMU ολοκληρώθηκε το αγωνιστικό διήμερο για τον Κωνσταντίνο Μαυρόπουλο - γνωστό ως Dinos31 - στην πίστα Grand Prix Pleven της Βουλγαρίας, στην κατηγορία SSP300, ο οποίος αγωνίζεται με την Yamaha R3 και την ομάδα ARP Racing. Ο Κωνσταντίνος έχοντας κάνει τον ταχύτερο γύρο στον αγώνα του Σαββάτου (9ο για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα - BMU) ξεκίνησε στον σημερινό αγώνα (10ο για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα - BMU) από την πρώτη θέση στη σχάρα εκκίνησης. Καθώς έκανε μια πολύ καλή εκκίνηση, έστριψε πρώτος στην Κ1 και κράτησε την 1η θέση μέχρι το τέλος του αγώνα όπου και τερμάτισε με διαφορά 21 δευτερολέπτων από τον 2ο. Να σημειωθεί ότι ο αγωνιζόμενος Mert Konuk δεν αγωνίστηκε στον σημερινό αγώνα με αποτέλεσμα η βαθμολογική διαφορά του Κωνσταντίνου να αυξάνεται κατά 80 βαθμούς στη γενική κατάταξη για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - ARP Racing

"Εύκολος ο σημερινός αγώνας διότι ο Mert δεν αγωνίστηκε για να μπορέσουμε να δώσουμε τις εντυπωσιακές μάχες που έχουμε συνηθίσει, κάτι που από την μια είναι καλό γιατί έκανα έναν πολύ συντηρητικό αγώνα και αύξησα με άνεση ακόμη παραπάνω τη βαθμολογική μου διαφορά από εκείνον αλλά και (κακό) γιατί μου αρέσει ο ανταγωνισμός και θέλω να έχω έναν ενδιαφέροντα αγώνα κάθε φορά.
Ευχαριστώ την ομάδα μου ARP Racing και τους χορηγούς μου για τη στήριξη τους. 
Τώρα προετοιμαζόμαστε για τον επόμενο αγώνα του Βαλκανικού  πρωταθλήματος - BMU (11ο και 12ο) στην πίστα της Σλοβακίας με ένα αρκετά μεγάλο προβάδισμα στην βαθμολογία". 

Την προσπάθεια υποστηρίζουν οι:

@arpacademy @dimosthenismavropoulos @motodynamicsgr @yamahamotorgreece @yamaharacinghellas @sambacoffeeroasters @motoholicsgr @motodiktio @motod1rect @yamaha_spiliotis1_official @pirelli @intramoto @motoaccessgr @ms.speedie @prorent.kamzelis @extraproducts.tasoulis @rider.graphics @mouratisgp @chocomaxcroissant

Επόμενο άρθρο »

Η 14χρονη Αντωνία Κορρέ - Tonia 27, διέπρεψε στο Pleven της Βουλγαρίας

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Alvaro Bautista με την Panigale V4R Aruba.it Racing της Ducati και το 2025 στο WorldSBK

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
O MARC MARQUEZ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ MISANO, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΟΔΗΓΟΣ
  • ΝΑΙ, ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΦΟΡΑ
  • ΟΧΙ, Ο BAGNAIA ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ
  • ΟΧΙ, Ο MARTIN ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ