• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
12ος Αγώνας - Αραγονίας (Aragon)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο 12χρονος Αντώνης Βεντούρας στο βάθρο του Pleven
Νέα 02/09/2024 - 12:07

Φωτογραφία: @racebg.net_


 

Παρόλο το τεχνικό πρόβλημα που αντιμετώπισε ο 12χρoνος πλέον Αντώνης Βεντούρας, που αγωνίζεται στην κατηγορία των CFMOTO 300, στον 7o αγώνα του Βαλκανικού Πρωταθλήματος - BMU το Σαββάτο στην πίστα Grand Prix Pleven της Βουλγαρίας, ένα πρόβλημα που τον ανάγκασε να εγκαταλείψει τον αγώνα, κατάφερε με τον μηχανικό του και την πολύτιμη βοήθεια του πατέρα του - που δεν φεύγει στιγμή από το πλευρό του – να επισκευάσουν τη μοτοσυκλέτα, ώστε να μην χάσει και τον 8ο Αγώνα του Βαλκανικού Πρωταθλήματος – BMU, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1/9/2024.

Ο Βεντούρας που βρέθηκε πρώτη φορά στη πίστα της Βουλγαρίας, δεν κατάφερε το Σάββατο να πάρει χρόνο για τον σχηματισμό εκκίνησης, λόγω του τεχνικού προβλήματος και έτσι ξεκίνησε 21ος καθώς ήταν 3 κατηγορίες μαζί, η CFmoto300 όπου αγωνίζεται ο Αντώνης, η SSP300 όπου αγωνίζεται ο συναθλητής του Ντίνος Μαυρόπουλος και η SP125. Παρόλα αυτά ο “μαχητής” (γιατί μιλάμε για μαχητή καθώς σε κάθε αγώνα έχουμε δει πως αντιμετωπίζει και ένα πρόβλημα το οποίο ο μικρός Αντωνης το προσπερνάει), με το πιστεύω του και τη δύναμη της ψυχής του πάντα καταφέρνει να είναι στο βάθρο. Ξεκίνησε 21ος και στην πρώτη στροφή είχε είδη καταφέρει να περάσει 10 οδηγούς των άλλων κατηγοριών και 4 από την κατηγορία του, καθώς έκανε μια τρομερή εκκίνηση. Από τον πρώτο κιόλας γύρο ο Βεντούρας κατάφερε να φτάσει τον Andrei Cazacu που αγωνίζεται στην CFmoto300 και ήταν 4ος και στη συνέχεια τον πέρασε και έδωσε τη συνήθη μάχη του με τα αδέλφια Dermircan αππο την Τουρκία, και τελικά κατάφερε και έφτασε 200 χιλιοστά του δευτορολέπτου από τον 2ο κρατώντας την 3η θέση του βάθρου.


ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΕΝΤΟΥΡΑΣ – ARP Academy

«Είναι η πρώτη φορά για μένα στη συγκεκριμένη πίστα και είμαι ευγνώμων που μπόρεσα να είμαι εδώ. Μου άρεσε πάρα πολύ και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και εγώ και η ομάδα μου ARP Academy για το αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα, καθώς λόγω τεχνικού προβλήματος έπρεπε να εγκαταλείψω τον αγώνα του Σαββάτου και έδωσα τα πάντα για να μπορέσω να πάρω μία θέση στο βάθρο στο σημερινό αγώνα! Σίγουρα θα ήθελα κάτι παραπάνω για αυτό το Σαββατοκύριακο για τη βαθμολογία, είμαι όμως ευχαριστημένος που δεν έχασα και το σημερινό αγώνα και συνεχίζουμε με πίστη. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πατέρα μου που πονάει πιο πολύ από εμένα σε κάθε ατυχία και το βλέπω κάθε φορά στα μάτια του και φυσικά στον μηχανικό μου Χρήστο Φράγκο που δούλευε μέχρι της 2 τη νύχτα για να μπορέσω να μην χάσω και τον σημερινό αγώνα».


Να σημειώσουμε πως ο Αντώνης συνεχίζει να σπάει τα ρεκόρ στις πίστες στην κατηγορία των CFMOTO 300, καθώς σήμερα στον αγώνα έκανε τον καλύτερο χρόνο με: 1:54:376.

Οι υποστηρικτές του : kukosthesummerbar @carorder.gr @kalamaki.gonia @profresh_ @7th_sensetattoo  @kgavalascars @g.passembly @papastavrou_shops @greekfightingchampionship @helmethome_ @rider.graphics @saintbarber2018 @antoniadissistiataskiasis @elastikaparadisis @mouratisgp  @_auto.diekperaiosi @garbes_delivery_services 


 


 

 

 

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Paolo Pavesio θα γίνει Διευθύνων Σύμβουλος της Yamaha Motor Racing

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Ο MARTIN ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ;
  • ΟΧΙ, Ο PECCO BAGNAIA ΘΑ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ
  • ΝΑΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΕ ΑΧΡΕΙΑΣΤΕΣ ΠΤΩΣΕΙΣ