• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
11ος Αγώνας - Αυστρία (Red Bull Ring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δεν χρειάζεται να είναι αγωνιζόμενος αναβάτης όποιος οδηγεί το ρέπλικα σκούτερ SR GT της Aprilia
Νέα Αγοράς 09/08/2024 - 12:26

Αν κάποιος ζει σε μια πυκνοκατοικημένη πόλη και είναι μεγάλος θαυμαστής της ομάδας της Aprilia στο MotoGP και θέλει μία μοτοσυκλέτα για να πηγαίνει στη δουλειά του κάθε μέρα, σαφώς δεν έχει νόημα να αποκτήσει μια Aprilia RSV4, η οποία μπορεί καλύτερα να περιγραφεί ως μια μοτοσυκλέτα αγώνων που είναι νόμιμη. Επιπλέον, ένα αξιόπιστο δίτροχο μπορεί να είναι ο κύριος τρόπος μεταφοράς και να συνδυάσει τα ψώνια από τα παντοπωλεία, τις δουλειές και την περιστασιακή μεταφορά ενός συνεπιβάτη.

Σίγουρα, υπάρχει η επιλογή μίας μικρότερης Aprilia ίσως μίας Tuono 660. Τι γίνεται όμως με τον αποθηκευτικό χώρο; Τι γίνεται με τους ελιγμούς σε δρόμους γεμάτους κίνηση; Τι γίνεται με τη στάθμευση σε στενά εμπορικά καταστήματα; Ευτυχώς, η ίδια η Aprilia έχει την απάντηση για αυτά τα προβλήματα: Το SR GT Replica.

Το Aprilia SR GT είναι ένα μικρό σκούτερ για τους καθημερινούς σκοπούς μετακίνησης. Και παρά το γεγονός ότι είναι ένα απλό, γυμνό σκούτερ, υπάρχει κάτι σε αυτό που κάνει τον αναβάτη να νιώθει ξεχωριστός—κάτι που το κάνει να ξεχωρίζει από τα άλλα σκούτερ στο δρόμο. Σίγουρα, είναι το στυλ του, το οποίο έχει σαφώς εμπνευστεί από την RSV4. Αλλά αυτό που το κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό είναι ότι η Aprilia το λάνσαρε σε μια έκδοση εμπνευσμένη από την RS GP του MotoGP. Οπότε ναι, θα μπορούσε να νιώσει λίγο κανείς σαν τον Maverick Vinales ή τον Aleix Espargaro στο δρόμο προς το γραφείο.

Όλα αυτά χωρίς να υπάρχει πρόβλημα σε κίνηση, σε ελιγμούς από προφυλακτήρα σε προφυλακτήρα και χωρίς καταπόνηση στο σώμα. Η τιμή του στις αγορές της Ευρώπης ξεκινά περίπου από τα 4,700 € για την έκδοση 125cc και 5,000 € για την έκδοση 200cc. Σίγουρα πολλοί άνθρωποι θέλουν αυτό το σπορ μικρό σκούτερ της Aprilia για να το κυκλοφορήσουν στην πόλη και να νιώσουν έστω και λίγο αναβάτες του MotoGP!

Επόμενο άρθρο »

Τα νέα μοντέλα 2025 της Yamaha

« Προηγούμενο άρθρο

EKO Rally Acropolis 2024

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα