• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
10ος Αγώνας - M.Βρετανία (Silverstone)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νίκη για τον 15χρονο Κωνσταντίνο Μαυρόπουλο - Dinos31 στo Motorpark της Ρουμανίας
Νέα 28/07/2024 - 10:39

 

Επιμέλεια: Δημήτρης Διατσίδης

 

Ο Κωνσταντίνος Μαυρόπουλος γνωστός ως Dinos31, αγωνίστηκε με την ομάδα του ARP Racing για πρώτη φορά στην πίστα Motorpark της Ρουμανίας, για τον 7ο αγώνα του Βαλκανικού Πρωταθλήματος BMU στην κατηγορία SSP300 με την Yamaha R3 του. 

Την Παρασκευή ολοκληρώθηκε η πρώτη κατατακτήρια δοκιμή, κατά την οποία έκανε ρεκόρ πίστας με χρόνο 1:51.381. Στη 2η κατατακτήρια δοκιμή που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο πριν τον αγώνα έσπασε το ρεκόρ του με χρόνο 1:51.030 κερδίζοντας έτσι την πρώτη θέση στη σχάρα εκκίνησης του 7ου αγώνα για το BMU. 

Ο Κωνσταντίνος έκανε μια πολύ καλή εκκίνηση με αποτέλεσμα να στρίψει πρώτος στην Κ1 και να ξεκινήσει απ τον πρώτο κιόλας γύρο η μάχη για την πρώτη θέση με τον Τούρκο αγωνιζόμενο Mert Konuk. Η μάχη της πρώτης θέσης συνεχίστηκε καθόλη τη διάρκεια του αγώνα με τον Κωνσταντίνο Μαυρόπουλο να προσπερνά τον Mert στην Κ13 του τελευταίου γύρου και να τερματίζει στην 1η θέση αυξάνοντας τη διαφορά βαθμολογίας από τον 2ο σε σειρά Mert Konuk κατά 35 βαθμούς. Σήμερα θα πραγματοποιηθεί ο 8ος αγώνας του BMU.

 

Ο ίδιος δήλωσε: 

“Πρώτη φορά στην πίστα της Ρουμανίας για εμένα και την ομάδα μου. Μια πίστα που όπως φάνηκε μου άρεσε πάρα πολύ με αποτέλεσμα να κατεβάζω τον χρόνο μου ξανά και ξανά, κάνοντας και το ρεκόρ για την κατηγορία μου στη δεύτερη κατατακτήρια και παίρνοντας την πρώτη θέση στη σχάρα εκκίνησης. Όσον αφορά τον αγώνα, ήταν πολύ ωραίος, από το σβήσιμο των φαναριών μέχρι την καρό σημαία με πάρα πολλές προσπεράσεις μέσα σε κάθε γύρο και την πρώτη θέση να κρίνεται 3 στροφές πριν τον τερματισμό. Είχαμε μια πολύ ωραία μάχη με τον συναθλητή μου Mert Konuk με καθαρά αυτήν την φορά προσπεράσματα και σεβασμό ανάμεσα μας. 

Αύριο θέλουμε το ίδιο αποτέλεσμα και άλλη μια πρώτη θέση για να αυξήσω ακόμη περισσότερο την βαθμολογική μου διαφορά από τον Mert.”

 

Την προσπάθεια υποστηρίζουν οι:

@arpacademy @dimosthenismavropoulos @motodynamicsgr @yamahamotorgreece @yamaharacinghellas @sambacoffeeroasters @motoholicsgr @almoraplus @motodiktio @motod1rect @yamaha_spiliotis1_official @pirelli @intramoto @motoaccessgr @ms.speedie @extraproducts.tasoulis @rider.graphics @mouratisgp @chocomaxcroissant @prorent.kamzelis

« Προηγούμενο άρθρο

O Bagnaia νικητής στον Αγώνα των Πρωταθλητών

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα