• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
10ος Αγώνας - M.Βρετανία (Silverstone)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέο Downtown GT 350
Συμπληρώνει την γκάμα της Kymco στη μεσαία κατηγορία
Νέα Αγοράς 16/07/2024 - 20:48

Με την άφιξη του νέου Downtown GT 350, η Kymco έχει πλέον δημιουργήσει μια πληρέστατη γκάμα μοντέλων στην ιδιαίτερα δημοφιλή κατηγορία των scooter με κινητήρα 300-400cc!

Το νέο Downtown GT 350 μαζί με τα X-Τown 300, X-Town CT300, DT X360, Agility S 350 και Xciting VS 400 απευθύνονται σε όσους ζητούν ένα σκούτερ με υψηλή ποιότητα, αξιοπιστία, επιδόσεις και χρηστικότητα.

Κάθε ένα από τα παραπάνω έξι μοντέλα έχει το δικό του χαρακτήρα και απευθύνεται σε ένα συγκεκριμένο κοινό καλύπτοντας διαφορετικές ανάγκες και επιθυμίες.

 

 

Downtown GT 350 ABS/TCS

H Kymco ανανέωσε το δημοφιλές Downtown 350 τονίζοντας τα χαρακτηριστικά πολυτέλειας και την GT δυναμική του μοντέλου.

Στην τρίτη του γενιά, τo Downtown GT 350 είναι ένα maxi scooter που συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο χαρακτηριστικά των κατηγοριών Luxury GT και Sport Touring.

Η εντελώς νέα σχεδίαση προσφέρει κορυφαία εργονομία και βελτιωμένη άνεση σε οδηγό και συνεπιβάτη.

O υγρόψυκτος τετραβάλβιδος 321cc αποδίδει 29 ίππους και ανήκει στην προηγμένη οικογένεια κινητήρων G5-SC με χαρακτηριστικά την χαμηλή κατανάλωση, την αθόρυβη λειτουργία, την αυξημένη απόδοση και το χαμηλό κόστος συντήρησης.

Το νέο Downtown 350GT απευθύνεται σε αυτούς που αναζητούν ένα scooter με δυναμικά χαρακτηριστικά, πλούσιο εξοπλισμό και ενεργητική άλλα και παθητική ασφάλεια.

Με περισσότερες από 150.000 πωλήσεις στην Ευρωπαϊκή αγορά η οικογένεια Downtown έχει κερδίσει την αποδοχή και εκτίμηση των αναβατών.

Η τιμή του νέου Downtown GT 350 ABS/TCS έχει ορισθεί στα 5.495€


 

Τo Agility S 350 TCS/ABS, τo κορυφαίο μοντέλο των scooter με μεγάλους τροχούς της Kymco, είναι εφοδιασμένο με τον κινητήρα χαμηλών τριβών τεχνολογίας G5-SC που προσφέρει βελτιωμένες  επιδόσεις και καλύτερη ενεργητική ασφάλεια.

Ο μεγάλος τροχός των 16 ιντσών μπροστά προσφέρει σταθερότητα και ο 14 πίσω προσφέρει τη δυνατότητα για μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα, ο οποίος φιλοξενει δύο κράνη full face.

 

Το DT X360 ABS/TCS είναι ένα maxi scooter που υιοθετεί τη λογική adventure crossover. Οι πιο «όρθιες» αναλογίες, τα ελαστικά μικτής χρήσης και η εμφάνιση παραπέμπουν σε dual sport μοτοσυκλέτα, ενώ το φαρδύτερο τιμόνι και η ψηλή θέση οδήγησης δίνουν το πλεονέκτημα στα εκτός ασφάλτου σημεία. Το DT X360 διαθέτει ρεζερβουάρ καυσίμου χωρητικότητας 12,5Lt, με αυτονομία που ξεπερνά τα 300Km!

 

X-Town 300 ABS - Πρόκειται για ένα maxi scooter με έμφαση στην άνεση, στον εξοπλισμό και στην πολυτέλεια.

Ο χώρος κάτω από τη σέλα χωράει δύο κράνη full face, o πίνακας οργάνων έχει ψηφιακή οθόνη LCD με δύο αναλογικά όργανα εκατέρωθεν και τα φωτιστικά σώματα είναι LED.

Στο ντουλαπάκι της ποδιάς υπάρχει θύρα USB, οι μανέτες φρένων είναι ρυθμιζόμενες και οι καθρέφτες με τα κοντά μπράτσα προσφέρουν άριστη ορατότητα.

 

Το X-Town CT300 ABS εξελιγμένο στο κέντρο σχεδιασμού της Kymco στην Ιταλία έχει ένα μοντέρνο και εντελώς ανανεωμένο στυλ.

To επίπεδο πάτωμα προσφέρει άνετο χώρο για τα πόδια του αναβάτη και δίνει τη δυνατότητα μεταφοράς αντικειμένων με μεγάλο όγκο και το μελετημένο φέρινγκ μαζί με τη ζελατίνα προσφέρουν προστασία από τον άνεμο.

Ο χώρος κάτω από τη σέλα χωράει ένα κράνος fullface και άλλα αντικείμενα και τα φώτα είναι full LED.

 

Τέλος το Xciting VS 400 TCS/ABS είναι το maxi scooter επόμενης γενιάς και απευθύνεται στους αναβάτες της κατηγορίας Sport Touring scooter μεσαίου κυβισμού.

Με νέα σχεδίαση, βελτιωμένη εργονομία, πλουσιότερο εξοπλισμό και απόδοση 34Hp  προσφέρει επιδόσεις και υψηλή ενεργητική ασφάλεια σε όσους επιθυμούν κορυφαία συμπεριφορά και απόδοση στην κατηγορία.

Περισσότερες πληροφορίες για τη γκάμα της Kymco μπορείτε να δείτε εδώ   

Επόμενο άρθρο »

Νέος εκθεσιακός χώρος της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε.

« Προηγούμενο άρθρο

Η πολύ όμορφη Superveloce 1000 Serie Oro της MV Agusta είναι έτοιμη για το δρόμο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα