• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring: MotoGP Δοκιμές
Ρεκόρ για τον Maverick Viñales
Νέα 05/07/2024 - 19:11

Οι δοκιμές της μεγάλης κατηγορίας στην πίστα του Sachsenring σημαδεύτηκαν από πολλές πτώσεις, κυρίως στις στροφές 1 και 11. Υπήρξαν πολλά "θύματα" και ένα από αυτά ήταν και ο Marc Marquez, ο οποίος είχε εκεί ένα άσχημο High Side. Ο Ισπανός βγήκε και πάλι στην πίστα και κατάφερε να ανέβει στην πρώτη θέση με μισή ώρα να απομένει. Όμως μια ενόχληση θα τον έστελνε στο ιατρικό κέντρο, όπου κρίθηκε σε καλή κατάσταση ώστε να συνεχίσει το Grand Prix, έχασε όμως το υπόλοιπο μισάωρο των δοκιμών και τελικά θα αναγκαστεί να περάσει από τις ΚΑΤ1. 

Ο Alex Marquez ήταν ο πρώτος που ξεπέρασε τον χρόνο του αδερφού του, λίγο μετά την είσοδο στο τελευταίο εικοσάλεπτο (καθώς οι αναβάτες προσέγγιζαν πολύ προσεκτικά την 11η στροφή και έχαναν χρόνο), όμως ο Maverick Viñales τον περιόρισε στη δεύτερη θέση ένα λεπτό αργότερα.

Μπαίνοντας στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο Alex Marquez ανέβηκε και πάλι στην κορυφή με 1:20.029, για να έρθει η απάντηση του Viñales με νέο ρεκόρ πίστας 1:19.622

Tελικά ο Ισπανός της Aprilia πήρε την πρώτη θέση, με τον Jorge Martin να είναι δεύτερος. Την τριάδα συμπλήρωσε ο Miguel Oliveira, που έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση. 

Ο Alex Marquez τελικά έμεινε στην τέταρτη θέση, μπροστά από τις εργοστασιακές Ducati των Francesco Bagnaia και Enea Bastianini. Ο Franco Morbidelli έκανε τον 7ο καλύτερο χρόνο, ενώ τη δεκάδα της πρόκρισης πήραν οι Pedro Acosta, Fabio Di Giannantonio και Brad Binder
 

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring: Moto2 Πρώτες Δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα