• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
8ος Αγώνας - Ολλανδία (Assen)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H ARP Academy σάρωσε τα Κύπελλα στο ΠΠΤ και BMU στις Σέρρες
Νέα 07/06/2024 - 18:10

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

H APR Academy είχε μια δυναμική παρουσία στους Αγώνες για το ΠΠΤ και BMU που έγιναν στις Σέρρες, όπου η Ελληνική ομάδα πήρε την πρώτη θέση της σχετικής βαθμολογίας και σε αυτό οι αθλητές της έπαιξαν ουσιαστικό ρόλο. Η ανακοίνωση της ομάδας έχει ως εξής:

 

Θα θέλαμε να συγχαρούμε τους αθλητές της ARP για τις αποδόσεις και τα αποτελέσματα τους στους αγώνες του ΠΠΤ και του BMU, αλλά περισσότερο για τη δύναμη που έχουν μέσα τους όλοι οι αθλητές μας.

 

Τον 11χρονο Αντώνη Βεντούρα ο οποίος παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε τελευταίος στην εκκίνηση του αγώνα της Κυριακής, δεν τα παράτησε, αντιθέτως κατάφερε να ανεβεί στο 3ο σκαλί του βάθρου. 

 

Την 14χρονη Αντωνία Κορρέ όπου έσπασε το προσωπικό της ρεκόρ στον αγώνα της Κυριακής και ανέβηκε στη 2η θέση του βάθρου.

 

Τον 15χρονο Βαλκανιονίκη Κωνσταντίνο Μαυρόπουλο ο οποίος με αφορμή τον αγώνα του Σαββάτου, άλλαξε τη στρατηγική του δοκιμάζοντας μια διαφορετική για εκείνον εκδοχή στα φρένα καταφέρνοντας να ανεβεί στο πρώτο σκαλί του βάθρου. 

 

Την Δήμητρα Λαδά όπου είχε μια πτώση στο warm up της Κυριακής, αλλά σηκώθηκε χαμογελαστή, πιο δυνατή από ποτέ, με προσωπικό ρεκόρ και 3η θέση στο βάθρο. 

 

Τον Αλέξανδρο Παπαγεωργίου ο οποίος έδωσε σκληρές μάχες και στους 2 αγώνες του αγωνιστικού Σαββατοκύριακου καταφέρνοντας να ανεβεί στο 2ο σκαλί του βάθρου. 

 

Είμαστε περήφανοι για τους αθλητές μας και αρκετά ικανοποιημένοι με το γεγονός ότι οι προπονήσεις και οι ασκήσεις που κάνουμε στη σχολή μας, τους βοήθησαν σε όσες προκλήσεις αντιμετώπισαν στους αγώνες του Σαββατοκύριακου. Συνεχίζουμε τις προπονήσεις με τα νέα δεδομένα και προετοιμαζόμαστε για τον επόμενο 2πλο αγώνα του Βαλκανικού Πρωταθλήματος-BMU.

 

Επόμενο άρθρο »

O Michael Dunlop έγραψε ιστορία με την 27η νίκη στο Isle of Man TT

« Προηγούμενο άρθρο

Πετυχημένο το BMU & ΠΠΤ για τον Αλέξανδρο Παπαγεωργίου

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα